Växjö över helgen

För ett tag sen bestämde jag och Elin att vi skulle göra en liten tripp till Växjö för att rensa ut hennes lägenhet, hon har haft massa krångel med den och nu äntligen ska hon flytta ut for good! Så denna helgen ägnades åt detta. Fast vi hann med så mycket mer också, så som att shoppa lite (bilder kommer sen, sitter på mobilen och skriver) och så gjorde vi en tuuung utgång! Vi är verkligen en grym duo när det kommer till parteeey!

Vi började med en privat förfest för endast VIP-medlemmar (AKA jag och Elin i hennes föräldrars vardagsrum) med massa roliga spel och gamla nostalgi-musik. Sedan, när vi tömt flaskorna, tog vi Taxi Awesome (AKA Elins pappa) in till City och närmare bestämt Deluxe (efter att ha blivit nekade på Grace, där man endast kunde komma in om man stod på listan för oss som var under 25 år. Hallå? Man blir väl inte mer "25" för att man står på en list-jävel?). Men Deluxe var fett nice så vi var glada och dansade hela natten (eller kanske inte riktigt hela, dom stängde klockan två!) och efter det skulle vi på efterfest men vi kände att det var bästa att gå hem (AKA vi var aningens för fulla och kände att nu får vi nog promenera av oss fyllan) så vi gick. Halvvägs så insåg vi att det var liiite för jobbigt, just a tad för kallt och jävligt långt (det blir ju extra lång väg när man vinglar liksom) så vi ringde en taxi som fastställde att "det är ju jättenära hem till er! Det kostar bara 120 kr!" - vi sa: "öh! Nej! 120 kr är inte nära alls" och vi fortsatte gå. Men som en ängel sänd för att skona våra kalla fossingar stannade en bil med en kille som Elin "kände" (ja ni vet, liten stad) och vi fick skjuts hem! Hemma väntade lyx-fylle-käket pizza - det kunde inte sluta bättre! :)

Men som alltid när man har haft kul får man ju betala för det både på kvällen (rent ekonomiskt) och dagen efter (i form av slö hjärnfunktion). Sååå, jag och Elin lyckades hjärntvätta varandra om att vårt tåg skulle gå 16:58 men när vi kom till stationen klockan 16:52 insåg vi att det var 16:48! LAME! Så vi fick boka om våra "ej ombokningsbara" biljetter till idag kl 10:30... Men efter att båda hade fått varsitt mentalbreakdown och stått med gråten i halsen och tårar i ögonen så embracade vi faktumet och hade en myskväll med godis, popcorn och iste!

Så nu, efter denna fullspäckade helgen, är vi äntligen på väg hem. Tåget, som vi sitter på just nu, gick klockan 10:30 imorse och vi installerade oss på stationen klockan 9:15 - vi tänkte minsann INTE missa tåget igen!

Som sagt så kommer bilder (dom få vi har) snart!

Puss och kram <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0