Bortskämd

Idag har åter igen varit en kall dag, men att konstatera detta känns lite tjatigt, så jag gör inte det. Hur som helst så har min dag varit lugn och skön plus en gnutta underbar. Jag har ju tidigare berättat om min tanke att samla på mig alla adidas sleek's, vilket jag fortfarande gör och har nu kommit upp i 3 par - Svarta, Röda och Lila (plus ett par Adidas Honey Mid med mönster på). Men denna månadens inköp blev något helt annat, men ack så bra! Ett par Nike Macaroons limited edition, vita och freakin faboulous!




Sedan ska det tilläggas att jag personligen inte har råd med sån här lyx, utan det är min fantastiska man Juan som skämmer bort mig med detta! Kan man ha en bättre man eller? I think not! Så fort han får sin lön (eller snarare löner eftersom han har 3 jobb) så åker vi in till stan och köper fina sneakers :) Ahhh.. My life is good!



 

 

 

Tack för idag! Peace!


Carpe diem

Jag undrar lite vad som hände med hösten...? Jag känner mig som en förvirrad iller utan något grepp om min verklighet. Typ. Det känns som om det var igår som jag dansade runt i en GB-clown-dräkt och klagade över hur fruktansvärt varmt det var! Och idag är det så jäkla kallt att min näsa och mina är helt djupfrysta efter en promenad med Morris. Vad hände egentligen? Och idag är det sista dagen med mina roliga, fantastiska elever, för nu är terminen slut! Va?! Vi började ju förra veckan?

Man borde verkligen ta vara på dagarna lite mer. För jag är bara 20 år och redan nu känns det som om jag står i en brant lutad nedförsbacke och att jag kan inte riktigt stanna. Mitt liv bara springer förbi mig. Och dom säger ju att backen blir brantare med åren... OMG! Jag kommer att vakna upp med 2 barn och 10 barnbarn springandes runt i ett hus på landet i övermorgon om jag inte börjar chilla! Sluta stressa och andas in dagen. Jag tror faktiskt att det ska bli mitt nyårs löfte - Carpe diem (shit, vilken klyscha, men wtf, den e bra)!

Men nu ska jag ägna några timmar åt studier och sedan är det dax att jobba, och som en avslutning på dagen ska jag och Andrea dra på Akatsuki's jam i Angered. Så denna dagen kommer också att springa iväg. Men det var ju mitt nyårslöfte. Så jag kan fortsätta springa i en månad till innan jag börjar chilla igen! :)

Peace!

Vaken!

Nu har jag vaknat efter ännu en natt fylld med Grey's anatomy-folk. Men denna gången var det inte bara dom, utan mina elever var med. Vi skulle träna inför en show... Men det gick inte så bra för det var kaos på hela dansskolan - hål i golvet, trasiga musikanläggningar plus att mina elever (som i vanliga fall inte är sådana) var JÄTTEjobbiga! Så, det var ganska skönt att vakna.

Och min hund har blivit lite knäpp också. Han har börjat sova UNDER täcket! Han har ju till och med päls! Jag förstår inte hur han klarar av det, jag skulle svimmat om jag hade legat med en pälskappa + duntäcke i redan varm lägenhet... Men men, han blir väl som han umgås. Juan?

Nu är det frukost time med lite Gavin Degraw i högtalarna. Mmhmm... Like it! Men nu måste jag gå och packa ihop mina saker och bege mig iväg på dagens äventyr (när jag skrev det kändes det lite som om mitt liv var taget ur en barnbok. Typ Nalle Puh)! Yay.

Jag vill bara tillägga att jag älskar min man! Mycket! Tack för att du är så fin och håller om mig om nätterna även om du tycker att jag är alldeles för varm :D

Tjenna!

Nu har det än en gång alldeles för lång tid sen jag skrev av mig här i bloggen, så nu blir det mycket på en gång, tror jag. Hur som helst - Jag har haft det sjukt skönt på sista tiden. Har varit en del kalasande, bland annat Pontus födelsedag som firades all-in. Sedan har det varit en massa skola, som vanligt. Och jag fick mitt tenta resultat igår: VG I MIKROEKONOMI!!! Totaly awesome - yeaaaah! (För er som inte vet: det finns bara tre betyg på universitetet - U, G & VG).

Dansen då: Danshuset har kursat. Vilket jag fick reda på dagen efter Pontus lilla kalas.

Andrea: öööh.. Johannaaaa! Din mobil...
Jag (sover): Snaaaark...
Andrea (skriker):  JOHANNA!!!! NÅGOT HAR HÄNT!!!
Jag (nyvaken): Vaaaa...? På en lördag...?
Andrea (förvirrad): Ja?
Jag (likgiltig): Danshuset har gått i konkurs.
Andrea (förvirrad): Okej?
Jag (nyvaken): Jag orkar inte just nu... Zzzzz...
Två minuter senare:
Jag: DANSHUSET HAR GÅTT I KONKURS!!! Faaan....

Lite segt, men vi hoppas att någon bra själ vill köpa upp stället och driva det vidare så vi kan fortsätta med våra fantastiska klasser :) Men för närvarande är det igen-bommat och står heeelt stilla. Som tuuur var så får vi den lönen som vi har innestående - plus! den lönen vi skulle ha tjänat resten av terminen. That's the way, aha aha! Annars rullar dom andra klasserna på som vanligt, dock är det sista veckan nu, sen är det lov.

I morgon ska jag en sväng till Ullared med mammsen och storhandla :) Alltid lika roligt att fynda billiga saker. Sist köpte jag faktiskt ett par assnygga baggy-jeans, vilket jag trodde var mot universums alla lagar att det kunde finnas där! Men ack så fel jag hade.

Sen så har jag gått och blivit Grey's anatomy-nörd. Jag har sett 5 säsonger på 3 veckor. Freaky freak, that's me. Jag drömmer till och med att jag hänger med dom. Som att det vore något helt normalt, jag reagerar inte på att det är dom, utan vi pratar på som om vi hade känt varandra för alltid. Rätt trevliga typer faktiskt. Det skumma är bara att dom pratar svenska. Och att jag pratar spanska. Det verkar liksom funka på alla språk. Men det är dessutom ganska intressant när man drömmer att man pratar ett språk som man egentligen inte kan så bra (då pratar jag om spanskan och inte om svenskan, så vi är på samma sida). Dock har jag vaknat mitt i mitt pratande ibland och insett att jag bara pratar massa goja... Lite fail, jag trodde liksom att mitt undermedvetna kunde bättre spanska än vad jag visste själv, men tydligen inte.

Nu ska jag sätta mig och plugga tillämpad ekonomi och handel. Tenta på tisdag och jag har tänkt att hålla min standard vid topp-betyg, så det är bara att plugga.

Peace & Love! <3

Helg i skogarna

Nu har denna helg också passerat lite för snabbt för mitt eget bästa, men jag är glad ändå (trots en lätt bakfylla). Hur som helst så har denna helgen varit väl spenderad då vi har varit i Värnamo och hälsat på Juanitos släkt och vänner.
Vi började med att bara chilla hemma hos Marlene och Christian på fredagen, man måste ju få slappa lite efter en hård plugg-vecka (hade ju tenta i onsdags och min hjärna skulle vilja liknas vid en överkokad potatis). Igår däremot var det mer fart i oss! Först körde vi runt hela värnamo och köpte massa mat och sånt onödigt. Sedan åkte vi till kyrkogården där jag tände ett ljus för min fantastiska farfar och fällde några tårar. Men efter det fick vi lätta upp stämningen och åkte till Gnosjö (en ännu mindre håla i skogen bredvid Värnamo) och hälsade på Sagge, Juans vän. Vi avrundade dagen hemma hos Jakob och Malin med några flaskor vin och en massa skitsnack (därav bakfyllan). Heeeelt perfekt med andra ord! :) Dagens anda är "chill" igen. Vi tog en kaffe hos Vicky förut och nu är det barnkalas hos Pato.

Och efter detta beger vi oss hem igen till staden för att återgå till det vanliga livet igen. Med lite mindre skog, mer hav, mindre kyla, längre öppettider och mindre incest! Men jag gillar Värnamo ändå, ett tag :) Tanken av att stanna här en längre tid får mig dock att känna en viss yrsel och ett lätt illamående (detta kan ju iofs bero på gårdagens vin-intag). Så nu packar vi väskan, kopplar hunden och beger oss av mot andra breddgrader-ish.

Peace out Värnamo!

Tjo hej!

Idag har det varit en sån där bra dag: bra föreläsning, bra träning, god pizza (mmmm...). Det ända som saknas är mannen i mitt liv så lämnade mig (för tillfället) för att åka till Värnamo, men jag kommer att stalka honom dit imorn.

Men dagen har varit bra! Sjukt skön föreläsare har vi nu - finally!
Sen efter skolan var det dans! Jippie! Med Andrea också. Och det var inte vilken träning som helst, utan det var wacking dax! Inte för att vi kanske är några stjärnor någon av oss (eller jag kan ju bara tala för mig själv) men vi hade sjukt kul! :D Så det var en väl spenderad eftermiddag. Jupp, jupp. Hela vägen hem gick i äkta disco-anda då vi sjungandes och posandes flög framåt.

Utöver detta så har jag ju insett hur stor latheten i mig faktiskt är. När vi kom hem så var det dax för mat och vi orkade inte laga utan beställde pizza. Det enda lilla problemet som uppstod var att min favorit pizzeria inte hade hemkörning. Så vi spenderade säkert 20 minuter på att hitta en pizzeria med goda pizzor som dessutom hade hemkörning...Innan vi insåg att min favorit pizzeria ligger ca. 500 meter från lägenheten. Dvs, det tar 5 minuter att gå dit... Så vi tog oss i kragen och promenerade helt enkelt. Sen att vi blev anklagade för att inte ha ringt och beställt när vi kom dit då dom hade slarvat bort vår beställning var ju mindre kul. Men dom hittade den - så suckers! Vi hade rätt!

Yeahhhh... Peace out!

Update-dax

Man kan ju inte kalla mitt bloggande regelbundet precis, så nu får jag väl köra en allmän up-date på livet! Jag har äntligen fått tillbaka lite av min förlorade glädje till hiphop och house. Har varit lite allmänt nedstämd när det har kommit till just dom bitarna. Jag kände liksom att mitt getto-jag var lite avtrubbat och behövde vila lite. Så istället har det varit plugg-glasögonen på och min hjärna har fokuserat på skolan.
Men efter en viss övertalning av min vän Andrea, så anmälde jag mig till Soul step, i Hiphop (måste ju testa) och nu har jag kastat ved i brasan! Blev riktigt inspirerad av tävlingen och eventet i sig! Dessutom så drog jag till GBG mästerskapen dagen efter och kollade läget och jammade loss med mig själv (och dom som vill joina så klart). Och nu känner jag att det börjar komma tillbaka.

Dock verkar min hjärna bara ha rum för ett intresse. För så fort dansen kom upp på tapetern lite mer började skolan sakta men säkert dala nedåt. Sen kan det ju ha något att göra med att jag har tenta på onsdag, vilket inte är den mest uppiggande tanken. Evigt plugg och sömnlösa nätter (eller, nu överdrev jag kanske. Ni som känner mig vet att även om en gay-parad skulle passera genom mitt vardagsrum så skulle jag fortsätta sova).

Ut över detta så kan jag rapportera att min man är numera klassificerad som arbetsnarkoman. Han ställde frivilligt upp på att gå till jobbet imorn, även om han har lov. Och nu, när han inte jobbar idag, så möblerar han om hela lägenheten! Men jag älskar honom ändå. Kanske till och med lite extra för just det. :)

RSS 2.0