Barnvakt.

Som jag skrev tidigare så är jag barnvakt åt mina syskon idag. Dom är världens sötaste och inte det minsta jobbiga (eller jo, lite, men det är marginellt. Dom är ju trots allt inte änglar heeela tiden men nästan), då ska det tilläggas att den ena är 5 och den andra 8 år, vilket vanligtvis är åldrar jag inte beblandar mig med! Just nu sitter vi i det nya TV-rummet (aka mitt gamla rum minus en vägg) och kollar på Katten Gustaf, på svenska visserligen men det funkar ändå: Han som gör rösten till katten är göteborgare så jag klagar inte! :)

Tidigare under dagen har vi spelat kort, memory och Yatzy. Alex (8 år) försökte fuska i allt vilket slutade med att Klara (5 år) vann hela tiden istället, hans fusk-teknik bör jobbas på tydligen... Sedan lagade vi lite lunch och Klara sjöng Veronicas Maggios låt "Jag kommer" för mig, den går tydligen såhär: "Jag komme, jag komme, jag komme, jag kommeee, jag blir så kär! I trappen, i landet, i hissen, i vattnet, jag falleeeeeer! FAAAALLLLEEEERRR" Sedan fick jag också ett nummer ur Mamma Mia som löd såhär: "Supa trupa, his amaja haa mi, ooo i wanna dooo, like i always dooo, somewhere ona street is you!" Detta med matchande såkallade "supa-trupas" vilket man tydligen kallar höga kickar! Hur kunde jag inte veta det liksom?

Syskon i pyjamas! <3






Back in G-town

Nu är jag tillbaka i Göteborg vilket jag så fint kallade för Gay-town härromdagen - Fråga mig inte vad som hände, men det blev nog form av kortslutning i min hjärna, ingen vettig människa dissar sin egen stad liksom! Första nätterna hemma i stan spenderade jag hos Andrea, supermysigt! Vi fikade, käkade god mat, kollade på Desperate Housewives (dock aldrig samtidigt, men vi gjorde det i alla fall) och dansade.

Lördag-kvällen tillägnade jag min fiiiina vän Mikaela. Vi gick och käka middag på Vasastan och drack alldeles för många glas vin vilket var väldigt trevligt. Däremot så var det inte lika kul på söndagen, så jag stannade i Andreas säng till kl. 1. Myyyyyspys! Hennes säng kan ju vara den skönaste!

Det har inte bara varit roligt och mysigt hemma, i lördags var det allvar! Högskoleprovet stod på tur. Men om jag ska vara ärlig har jag inga större förhoppningar om resultatet, jag var så ofokuserad att jag funderade på att gå hem efter första passet redan. Det gick helt enkelt inte denna gången. Jag får väl hoppas att (om jag gör det igen) att jag kan ha lite mindre koncentrationssvårigheter och kan göra ett bättre resultat då...

Nu har jag lämnat staden och är hemma i min pappas hus och passar min finfina småsyskon! Dom har lov och jag ställer mer än gärna upp och passar dom :) Imorse blev jag väckt klockan 06.00 av att båda två kom och kröp ner i min säng. Lite väl tidigt för min smak men mysigt!

Finfina Mickis!

Pasta med ett halv glas rött i - Tack Mickis! Tur att jag var mätt...

Andy på DF posar loss!

Working it @ Dansforum!



Det där med att boka tågbiljett.

Ja, jag kan nu konstatera att det där med att boka biljett hem med SJ INTE är min grej. Förra gången så lyckades jag inte bara boka fel dag utan helt fel vecka! Detta dessutom utan tillägget "ombokningsbar" så jag hade inget annat val än att ta mitt pick och pack och åka hem till Göteborg.
Sen, efter att ha åkt hem fel helg, var jag ju tvungen att boka en biljett hem på rätt helg, alltså idag. Så jag bokade biljetten, var extra noga med att boka på rätt datum denna gången - man vill ju inte göra samma miss två gånger - men missade helt att fylla i platsreservation! Så nu får jag antagligen spendera större delen av min hemresa på golvet, hurra! Visserligen så hittade jag en ensam ledig plats, efter att ha vandrat igenom hela tåget, men jag vågar inte tro att den kommer att vara ledig hela resan... Men jag hoppas innerligt!


High on life.

Just nu sitter jag och Elin på rummet och undrar lite vad som hände. Båda två känner oss en aning berusade men saken är den att det enda vi har druckit är te, dock hysteriska mängder te, but still bara te. Vi har suttit hela kvällen, alltså från klockan 20.00 till 23.45, och spelat kort med Dawda och Victor i köket. Det började med att vi spelade bonde och kung vilket senare utvecklades till det brittisktalande sönderskrattande evighetskortspelet Batman/Robbin/Momma/Crack-hoe. Sååå mycket roligare än originalet, I promise! Dessutom slutade det med att den karakär man fick i spelet, alltså i den sista rundan av cirka hundra spelade, skulle vara den karaktär man ska vara på Halloween. Detta ledde till att Elin ska vara Batman och gå med Dawda, som blev Robbin, i koppel och jag blev Momma och ska ha Victor som mina lilla Crack-hoe. It's gonna be an interesting Halloween-party for sure! :D Stay tuned for pictures!

Peace out people och sov gott! <3

Hello...

Ojoj, nu har jag verkligen totalt misslyckats med att uppdatera bloggen, jag ber så hemskt mycket om ursäkt till mina slaviska blogg-följare... Vilka är Andrea, Elin och Mamma (om jag har missat någon so let me know, jag ber om ursäkt på förhand i sådana fall). Anledningen till att det har gått så dåligt med mitt bloggande är dels för att jag har börjat läsa en asbra bok och dels för att jag somnar så fort jag börjar läsa min asbraiga bok vilket leder till att jag aldrig hinner blogga. Typiskt. Men idag hade jag lite tid över eftersom vår andra houselektion blev inställd, eller egentligen så kan man säga att vi fick lite kompensation för gårdagen när vi gick i skolan från 8:20-21:00.

Nu är jag alltså tillbaka på Åsa och har insett att det inte är en bra idé att åka härifrån utan mina kära homies - jag måste ha koll på dom, you know! Men dom, lika väl som jag, överlevde i alla fall, det är ju trots allt det viktigaste! Dock så ska vi vara separerade i nästan 10 dagar nu vilket känns liiiite jobbigt. Jag och Elin har varit ifrån varandra totalt 2 dagar sedan terminen började... Vi får väl se hur detta kommer att gå. Stay tuned for upplösningen om detta mycket spännande happening.

Helgen hemma i Göteborgsområdet var fantastisk! Jag hann chilla, fika, dansa och gå på bio. Allt man vill göra en helg hemma. Dessutom spenderade jag massa tid med voffsi, mamma och Andy. På söndag morgon åkte jag hem till lilla Åsa igen. Btw. Gud va jag måste verka kluven (vilket är totaly true) "hemma i Göteborgsområdet...", "hem till Åsa", allt är hem. Hur som helst så har jag dansat massa house! NIIIIICE! :D Jag fick till och med en komplimang om min dans av självlaste Martin Ferretti! :) Yay!

Fiiiika tajm!

Mumsigaste cheesecaken!

Cooolingar på bio. Och ja, vi gillar cola! Don't bitch about it, okey?!



Idol!

Efter en mysig dag på stan med mamma sitter jag nu i soffan och kollar på TV, något som jag inte gjort sedan innan jag började på Åsa! Hur som helst så är det Idol som gäller, vilket jag har missat helt de senaste åren, och jag är chockad! Sen när blev jag 5 år äldre än alla som är med i serien?! Alla är ju pyttesmå! Visst finns det många som är duktiga, men satan va jag känner mig gammal...

Idag har jag och mamma varit i lilla Kungsbacka och ätit lunch, det var verkligen jättemysigt. Sen så tog vi en liten sväng runt i centrum och mamma köpte både nya örhängen och hårfärg till mig! Tack mamma! <3

Nu ska jag återgå till Idol och beundra dom små ynglingarna... PEACE!



Fiiiina mamma (med min halsduk)!



Dricker lite kaffe efter maten :)


Mys i stugan!

Nu är jag hemma hos mammsi (för er som inte följer min blogg så kontinuerligt) och idag har vi börjat dagen med att sitta vid köksbordet och "jobba". Mamma jobbar på riktigt och jag pluggar lite inför Högskoleprovet, vilket är som ett mindre jobb om man verkligen lägger ner energi på det. Det har gått helt okej, men det kan (tyvärr) alltid bli bättre. Idag har jag i alla fall rättat två NOG-delar som jag gjorde på tåget igår och sedan gjort ett testprov som är baserat på det nya provet som kommer att vara nu till nästa helg. Det var faktiskt ganska roligt, lite mer i min stil, så jag hoppas att det går bättre än förra gången.
Men nog snackat om tråkigt plugg, jag är ju här med min älsklings hund som jag har saknat ihjäl mig efter och tydligen så har han saknat mig med! Han är som ett litet plåster på mig och vill sitta i knät och bli buren hela tiden - HUR ska jag kunna lämna honom nu?! Åååh... Men han har det bra här ute på landet. Han luktar inte lika gott men han är minst lika fin fortfarande!
Snart ska jag och mammsi ta bilen till civilisationen, det vill säga Kungsbacka. Vi skulle egentligen åkt till Sätila men jag övertalade mamma om att jag är i starkt behov av ett liiiite större samhälle än Sköldinge-storlek annars kommer jag att bli galen snart så Kungsbacka will do today.
Han kanske inte riktigt är någon fotomodell, it runs in the family - titta på mig bara, så han hanterar inte blixten så bra men han är världens finaste ändå! <3

Återför(o)renad!

Nu är jag tillbaka i storstan, eller jag var i alla fall där för en kort stund, just nu är jag hos mamma på landet. Jag kom till Göteborg idag klockan 19:10, 19 minuter för tidigt! Can u believe that? SJ, som alltid är försenade, kom nästan tjugo minuter för tidigt till centralen! Om det finns en Gud så gillar han verkligen mig just nu. Känslan när jag steg av tåget var helt fantastisk, det var som om det bubblade lite i mig av att vara hemma igen. Allting kändes helt plötsligt jättebra. Jag har nog saknat Göteborg lite mer än jag anade...

Nu är jag i alla fall hemma hos mamma och träffar min lilla Morris! OM jag har saknat honom! Just nu ligger han hos mig i soffan och myser - Priceless! Snart är det dags att gå och lägga sig, är fortfarande lite sjuk så jag behöver sova borta sjukdomen så att jag kan träna ordentligt så snart som möjligt. Kommer bli deprimerad annars. Inte alls kul att sitta och kolla på när dom andra dansar och man inte får vara med...

Jag återkommer med updates om mina spännande äventyr på hemmaplan! :)


Needs. Behov. Whatever!

Jag har funderat lite kring det här med att ha needs, ni vet, det där lilla extra man behöver för att få en att må toppenbra och om man inte får det känns det som om vardagen är lite dystrare. Jag vet att jag har needs. En av dem är att umgås med folk. Jag behöver en konstant känsla av att jag lever och har ett socialt liv plus att jag gillar att känna mig lite behövd och omtyckt. Det är säkert många som känner likadant kring just det här men det är nog inte så många som skulle erkänna det. Idag handlar det så mycket om att vara självständig - "jag klarar mig minsann själv" - och aldrig vara beroende av någon annan. Visst att jag klarar mig själv, men jag mår så himla mycket bättre av att få den lilla uppmärksamheten som man får av att vara med sina nära och kära. Utan den känns det liksom inte riktigt lika bra. Sen finns det självklart stunder och dagar när man vill vara själv, men det är alltid mycket lättare att välja att vara det än att vara det för att ingen har tid för en. Jag kan erkänna det, jag är lite smått beroende av mina vänner.

Just nu känner jag däremot inget behov av kärlek på någon annan nivå än vänskap. Livet är så himla mycket mindre komplicerat så. Även om det inte finns, enligt mig, någonting som riktigt kan mäta sig med känslan av att vara nykär så är det inte värt mödan just nu. Jag sa förut till Elin att nästa person jag träffar på riktigt ska jag gifta mig med, så alla bra killar, håll er borta från mig för jag vill verkligen verkligen inte gifta mig de närmsta 5 åren!


Elin & Elmaze - AtoM! <3



Ebba, jag och Janna! (2006) <3




Mitt liv som fru

Min taktik om att bli frisk tills idag blev, inte helt oväntat, en flopp. Jag är fortfarande förkyld, hostig och halvdöv, vilket gör att jag inte kan vara med på lektionerna idag. Typiskt eftersom min kära vän Pontus är här och undervisar, hade verkligen velat vara med. Men men, det får bli en annan gång.

Så nu sitter jag, återigen, på rummet i min ensamhet medan resten av klassen gör vettiga saker. Jag får helt enkelt passa på och berätta om min dröm som fick mig att vakna i panik lagom till frukosten. Jag drömde att jag precis hade fött barn, pappan var unknown och tydligen visste jag inte själv om att jag hade varit gravid men personerna i drömmen förklarade och övertygade mig om vad som hade hänt.
Så när jag väl hade greppat att ungen var min så var det dags för mitt bröllop där jag skulle gifta mig med någon random Svensson som hette Erik something-something (minns inte riktigt). Jag var inte riiiiktigt övertygad om att det var mitt bröllop men personerna lyckades ännu en gång övertyga mig om att det var så! Jävla crappy undermedvetande jag har, det ska ju varna mig tycker jag, inte lura mig! Så hur som helst så såg jag mitt liv passera, allt som jag inte ville att det skulle vara, och jag vaknade upp heeeelt panikslagen och visste inte om det var sant eller inte. Mitt undermedvetande hade lyckats övertyga mig pretty bad. Men jag har insett nu att det faktiskt bara var en dröm, men jag känner fortfarande en lite känsla av obehag i kroppen...

Vissa personers drömmar kan vara andra personers mardrömmar...

Running away...



Happy!

Ibland blir man så himla glad för det lilla och just idag, när jag är sjuk och allt är eländigt med det, så blir jag lätt extra glad när något händer! Som det faktum att Elmaze kom tillbaka till skogen idag, har saknat henne massa! Dock så kom hon inte tillbaka i samma skick som när hon lämnade oss... Hon kom hem på kryckor! (Det räcker att vi inte har koll på henne en helg så går hon och skadar sig! Typiskt!).
Sen så ska jag ju hem i helgen och träffa massa vänner, min familj och min hund - man kan ju inte bli annat än lycklig när man tänker på det! Dessutom så fick jag reda på att min fina Mikaela ska ha inflyttningsfest den helgen som jag faktiskt är hemma i Göteborg! Heeeelt awesome! Jag som trodde att jag skulle missa ALLT när jag flyttade ut i skogen men nej, det verkar som om jag inte är helt uträknad ur spelet ändå!

Jag skulle vilja att avsluta detta inlägg med att citera min kära vän Elmaze: "Ibland känner jag kärlek inom mig, som om det bubblar i bröstet. Alltså fysiskt! Känn kärleken!!!"

Mickis!!! <3

Morris! <3


Walking on sunshine

Ja, jag sa ju att jag skulle ta det lugnt och det har jag ju gjort för att vara mig, jag har inte tränat i alla fall! Meeeen en liten promenad till caféet plus en photoshoot har ju ingen dött av. Än. Eller vad jag vet. Dessutom är det faktiskt bra med lite frisk luft OCH det var jättejättefint väder ute, så då kan man ju faktiskt inte bara ligga inne hela dagen och skräpa.













Mon Amie!

Här kommer ett litet inlägg om min favorit-servis, I know, vuxen-poängen ramlar in! Jag har dock inte så många i serien än, började samla för ett år sen och dom är rätt dyra. Riiiiktigt så vuxen är jag inte så att jag går och köper finporslin till mig själv, jag nöjer mig med att önska mig dom i julklapp och födelsedagspresent. Min nivå är lite mer på att byta ut det billiga porslinet från Ikea mot lite finare från Ikea. Mer i min prisklass helt enkelt!

Här under har vi några fina bilder på finservisen i alla fall. Rörstrand är märket och Mon amie heter serien.

 

 

 

Löööööv them! <3

 


Blogging, blogging.

Självklart är jag ju fortfarande sjuk - Typiskt! - Även om jag faktiskt tog det jäääättelugnt hela dagen igår. Jag tycker faktiskt att det borde räcka med att man har det lugnt i en dag. Känns lite orättvist att jag ska behöva ligga här i min ensamhet längre än så när det finns massa andra roliga saker att hitta på... Men jag ger det en dag till, sen får det vara slut. Imorgon är jag frisk! Punkt slut.

Eftersom jag är sjuk och av någon konstig anledning inte kan sova så mycket (antagligen för att jag knappt kan andas och vaknar upp i panik-host-attacker och samtidigt försöker kväva dom eftersom jag inte vill väcka min roomie) så har jag börjat läsa lite andra bloggar. Det är faktiskt lite mer intressant än jag trodde och det är ganska lätt att fastna. Tidigare har jag ju varit jätteanti bloggar (vilket är lite komiskt eftersom jag har en själv - Miss Yoyo Two-Face är mitt nya namn, yes i know) men nu börjar jag inse charmen med det. Dock så läser jag mest bloggar där jag känner den som skriver, typ Elin, vilket är lite roligt och onödigt eftersom vi bor ihop... Men jag läser även andra! So do it! Kan rekommendera en tjej som heter HanaPee, sjukt kul läsning.



Nada to do...

När man bor så här ute på landet som vi nu gör så finns det inget tråkigare än att vara sjuk! För det finns absolut INGENTING att göra då, förutom facebook, bloggen och kolla på de filmer som ligger på min hårddisk. Men utöver det - nada! Vi har ingen bra TV som man kan slö-kolla på och om man nu skulle vilja kolla på 1an eller 4an måste man hänga i allrummet vilket inte är så uppskattat när man är sjuk. Så man får stänga in sig på sitt rum och bara härda ut helt enkelt.

Jag har lyckats bli förkyld och få öroninflammation och hoppas verkligen att detta går över snart... Men eftersom det inte är så kul att bara ligga still när alla andra festar så var jag ju med en stund igår vilket bidrog till att jag fick ont i andra örat också. Typiskt. Men idag ska jag ta det lugnt på riktigt. Härda ut här inne på mitt rum. No party for me.

Peace! <3

Nu får det vara nog.

Nu har vi bestämt oss, satt ner foten och riktat in siktet: Det är dags för bättre tider med målet att må så bra som vi möjligen kan. Inte behöva bekymra oss över vad andra ska tänka och tycka utan bara göra allt på det sättet som vi vill. Allting har sin tid, men NU är det vår tid. Så nu ska vi inte låta någon stå i vägen för vårat välmående - Nu får det vara nog!

Eller något i den stilen. Jag känner i alla fall att det är slut på att låta andra människors beteende påverka hur jag mår. Dessutom så måste man ta hand om sig själv, om inte jag gör det, vem ska då göra det? Man ska alltid sätta sig själv i första hand, det är trots allt bara detta livet man får på sig, så varför slösa bort det på att tillfredsställa någon annans behov (så vida man själv inte mår bra av just det då)?

Detta är i alla fall min filosofi och det jag vill leva efter. Sen så blir det inte alltid som man har tänkt sig, men nu ska jag faktiskt ge det ett ärligt försök!




Standing strong! <3

The Door.

Här kommer bildbeviset på att vår Dörr (ja, med stort D) lätt är den finaste i hela världen. Jag tycker i alla fall att den är det och det är ju faktiskt det ända som räknas. Dessutom är den väldigt internationell, så att alla ska förstå. Vi diskriminerar ingen! Eller i alla fall inte dom som kan svengelska + lite spanska! :D


För er som inte kan svengelska plus lite spanska kan jag översätta:

HEJHEY
WELCOMEN 2
HALVIN & YOYO
WHO BOR HERE!
KNACK ON THE
DÖRR, YOU ARE
ALLTID VÄLKOMMEN
AT OUR CASA!
fred.


Testing!

Idag är det dags att testa den nya Appen som finns till Ipone: Blogg.se. Så detta gör jag nu under stretchlektionen... I know, inte så ambitiöst kanske. Men jag har gjort min del av ambitiös förra läsåret, så nu kan jag få vara lite småslö. Sen när året är klart kommer jag att återgå till att vara en duktig elev. Typ...


Fix you.

Äntligen har jag och Elin tagit tag i oss själva och gjort nästan alla våra så kallad missions. Detta är saker som vi borde gjort för minst två veckor sen men som av någon konstig anledning inte blir av. Tydligen har vi massa andra saker att göra istället och glömmer alltid av våra missions! Men nu har vi lyckats med några:
1. Fixa världens finaste "skylt" till våran dörr - very importante! Borde gjorts direkt vid inflytt!
2. Skaffa två extra madrasser - en till mig och en till någon oväntad gäst.
3. Laga min mysiga stickade tröja - hade ett mindre charmigt hål i en amhålan...
4. Sy på Elins Vatos-Locos-skjort-knapp - style is everything!
5. Hämta ut Elins körkort - kan ju bli en smula dyrt annars...

Nu har vi bara några få kvar vilka är:
1. Fixa visum till USA - Yeaaaaah!
2. Hitta det andra vinglaset som försvann på 90-tals festen - har stått och står fortfarande överst på listan över saker vi borde göra någon dag...

Bild på världens finaste dörr kommer snart upp men tyvärr så är mitt minneskort spårlöst försvunnet... Jag misstänker starkt att min roomie har lånat det... Jag får nog försöka hitta henne och hota henne lite! :D

Almost lover.

Nu har jag hittat den bästa terapin för mig... Det finns inget som är mer befriande än att gå till en av musiksalarna och låsa in sig. Bara jag och ett piano. Där kan jag sitta, alldeles ensam, och ta ut mina känslor vilket ofta är mycket skönare än att prata. Ibland är det också mycket lättare att spela än att sätta ord på saker och ting. Inga frågor, inga svar. Dessutom så slipper mina kära vänner höra mig klaga över saker som stör mig utan jag kan släppa lös allting där inne.

Två timmar är allt som behövs sen känns det alltid som om livet är lite lättare. Missförstå mig inte fel nu, mitt liv är jättebra, jag har det verkligen toppen här ute i skogen! Men även när livet är toppen kan man ha dippar - That's all!

Jag har hittat några favoriter att spela, antagligen för att Andrea brukar spela dom för mig vilket gör att jag saknar alla hemma lite mindre och för att dom är så jääävla fina, dom är:

Gravity - Sara Bareilles
Almost lover - A Fine Frenzy
Someone like you - Adele



Fridhem

Äntligen är AtoM fulltaligt igen! Elmaze aka. Easy E är tillbaka på Åsa efter att hon för några dagar sen bara flydde hem till Borås utan att rådslå med resten av dom inblandade, det vill säga mig och Elin-Halvin. Men eftersom vi älskar henne för den del av AtoM hon är så blev vi inte det minsta arga! Istället blev vi superduperglada när hon kom hem igen och bestämde oss för att fira detta med en visit till det lilla caféet som finns i Sköldinge. Det kan ha varit den bästa helg-idén vi har haft på länge för det var verkligen jättemysigt. Plus billigt! Jackpot som student! :)



Myser med te!



Godaste våfflan! :)



Kärlek utanför Fridhem!


Höst!

That's just the way we are.

Igår var det lördag och som vanligt så var det fest, konstigt nog så har vi inte tröttnat än... Det var en riktigt trevlig kväll med allt ifrån ölspel till allsång och mitt under kvällen hann vi med en spontan photosession med tema. Här är några av resultaten från detta event...



Tema 1: Jag går dans på Åsa!
Tema 2: Jag får friskvård på Åsa...



Tema: Jag vann precis pengar på triss men bröt benet!



Tema: Pirates of the Caribbean!



Tema: Alla är Arvid!



Tema 1: Jag trodde att festen skulle vara bättre...
Tema 2: Men så blev den AWESOME!!!

Så kul kan man ha med en digitalkamera mitt i natten en lördag :D

Mamma <3

Jag vill att du ska veta att du är en fantastisk människa och att jag tänker på dig varje dag. Jag finns här för dig, nu och för alltid, och jag vet att du finns här för mig. Du är den bästa Mamma man någonsin kunnat få och jag är evigt tacksam för att jag får vara just din dotter. Tacksam för att vi har det förhållande vi har och tacksam för all den kärlek som finns i det!

I mina ögon är du är bäst, glöm aldrig det! <3


Big Brother. Ish!

Nu är det ett faktum: Smekmånaden på Åsa är officiellt över! Verkligheten börjar komma i kapp oss och verkligheten är den att vi lever i en bubbla. En bubbla som består av 70 personer där ingens bekymmer går förbi obemärkta. Man vet allt, man känner allt och man ser lite mer än man kanske borde. Allting här på Åsa blir så mycket större än vad det skulle ha blivit hemma. Här kan man inte fly undan sina problem utan det enda man kan göra är att ta itu med dom. Detta är definitivt som Big Brother, minus kamerorna då.

Även om det är såhär konstigt så skulle jag inte vilja byta mitt liv mot något annat just nu. Jag har funnit vänner som jag vill behålla resten av livet, jag får ägna mig helt och hållet åt det som får mig att må som bäst OCH jag finner hela tiden sidor hos mig själv som jag tidigare inte kunnat definiera - och då har vi bara varit här i knappt två månader! Jag kan ju bara förställa mig hur bra jag kommer att känna mig själv när jag åker härifrån...

Idag tog jag och Elin ett litet steg ut ur bubblan för att andas ut. Vi tog bussen in till Katrineholm och "gjorde stan". Vi åt lunch, vi fikade, vi shoppade och hann till och med en liten photosession! Jag är så himla glad att jag har henne (och Elmaze, henne får vi inte glömma, men hon är hemma i Borås nu).


Music is our passion!

Igår var det lördag och då bjöd musikerna in oss på konsert i Rönnen Övres trapphus. Det var verkligen hur mysigt som helst och det perfekta sättet att starta en skön fest på! Efter den fina lilla musik-session var klar flyttade vi in i allrummet och lekte leken "tjugoett" (vilket är en fantastisk lek som alla borde leka på alla fester!) vilket senare övergick i en spontan freestyle-rap-dricka-spel-session! Kvällen var sammanfattat helt Åwesome, precis som alla andra lördagar här ute på Åsa! :)





Photosession! Atom is working it. Och bråkar lite om uppmärksamheten...



Wella! Because we are worth it. Och en Finsk-pose för att avsluta det hela!



Reeeal rap-stars!

Sunshine!

Nu är det helg igen och vi har bestämt att spendera helgen här ute i skogen. Eller snarare, vi hade inget val för cashen är ganska slut och dessutom var alla bilarna redan fulla som skulle åka någonstans. Men vi har det bra ändå. Just nu sitter vi i solen på altanen och chillar. Det är verkligen asvarmt idag! Helt sjukt att det kan vara så här varmt i oktober så vi klagar inte!

Igår var det lite partaj som vanligt men ändå ganska lugnt för en gång skull. Jag gick faktiskt och la mig klockan 12! Kors i taket på den! MEN helgen är ju inte över än...
Nu ska jag lägga mig på gräsmattan med Elin och SOLA! Yes u heard me! :D

Peace!

RSS 2.0