Iphone-problemet

Ett måste: http://damnyouautocorrect.com/page/8/

Jag sitter just nu och vrider mig av skratt! auto-correct kan vara riktigt nasty ibland! :P hahahaha

Nyår! Hell yeaaah!

Ja, ingen har ju missat att vi nu lämnat 10 och är inne på 11. Detta firades på det bästa sättet som det kunde göras: Vi åkte till Värnamo. Jag vet, det låter inte så "wow" men det var verkligen det! Jag lovar!

Det hela började med en roadtrip: Jag, Juan och Andrea, vilket aldrig kan bli fel. När vi väl var framme så drog vi hem till Kussen Marlene där vi skulle krascha på natten (tack för det!). Sedan blev det lite deg på en del Wii-spelande för att sedan åka till Pato och käka nyårsmiddag! Great! Vid halv 10 var det dax att flytta vidare till nästa ställe att fira in det nya året: Harry's - den enda klubben/pubben i byn - som Vicky och några till hade hyrt. Där i från är det lite censurerat men totalt lyckat! :D (egentligen finns det inget att censurera men jag orkar inte skriva allt, vi kan dra en kort version: klockan blev tolv! yay! dansa. champagne. lite bråk. party igen.)

Dock vaknade man med ett väl inprentat minne om att gårdagens bravarder i form av bakfylla. Men verkligen värt det för kvällen var så himla lyckad! :) Så vi har slappat som fan - nice. Och spelat massa band hero - jag suger, men jag bjuder på det, någon måste ju vara sämst. Det som gick bäst för mig var sången och ni som känner vet ju var nivån ligger då... inte så högt. Men damn va kul det var! :D

Sedan var det bara att packa in oss i bilen igen med 600 gram choklad, 500 gram chips + dip samt 2 liter Coca cola - that's the way, aha aha - och åka hem till Götet igen. Hem resan gick i en ganska oseriös anda, jag skrattade tills jag grät (vilket kan ha och göra med att jag fortfarande var berusad/övertrött eller att andrea var jätterolig... noone knows).

Vi lekte lite bil-ord-lekar (som man enligt tradition måste göra) och här är ett utdrag:

Jag (fundersam): "Ett land på Å..."
Jag (jätteglad): "Åland!"
Andrea (upprörd): "Åland är inget jävla land"
Jag (förvirrad): .....
Andrea (Jättebitter): "Då kan du ju lika gärna säga Ångermanland ju... (suck)"

Jag älskar Andreas dryghet, speciellt när den är riktad mot mig i sådana här viktiga situationer! Andra länder som fick vara med var Disneyland & Ostindien. Hur som helst, en väldigt bra hemresa!

Peace and love och gott nytt år! :D

RSS 2.0