Back to you.

Nu har är min helg snart över (ja, jag vet att det är måndag!). I fredags var det toppenväder och vi avslutade veckan med att ha en utomhus-lektion, viben var tung och ingen ville sluta! :D Kvällen blev ganska chill sen, jag och Rasmus hängde en stund i studion - han spelade, jag lyssnade, det är så vi jobbar!
Lördagen var helt underbar! Vaknade vid tolv och käkade frukost på altanen, sedan blev det volleyboll, akrobatik-träning och bikini solande. Precis allt man vill göra när det är fint väder. Lite senare var det grillning och chillhäng som senare övergick till tequila-race och takklättring. Kanske inte den ultimata kombon men vi överlevde - Plus att vi hade jäkligt kul! :D
Söndagen (alltså igår) tog vi en snabb våffla på Kaffestugan innan jag hoppade på tåget till Stockholm för att gå på studentskiva, Filip tar ju studenten till sommarn. Galet! Dock kände jag mig lite sliten så jag gick efter middagen, jag är ju trots allt inte 18 år längre! (Bara fantastiska 22. Jag är inte gammal, bara lite äldre än dom där studenterna!).

Nu sitter jag på tåget och är snart tillbaka på fantastiska Åsa! :D Woop!


Paris, je t'adore!Kärlek på en bro i Paris!Notre Dame - DAMN!Coola tjejer köar till Juste debout!Glada gänget!
You gotta love the streetart! :D hahahhaYOU know why!!!Den kära foten! :)Coola killar i Pariiiiis!Klassisar på Juste debout!

Götlaborg!

Jag är tillbaka på hemmaplan och det känns riktigt skönt - Göteborg är ju ändå staden som är numero 1 i mitt hjärta! Dagarna som har gått har jag spenderat med min stora kärlek, Morris! <3 och mina vänner å familj så klart fast dom är inte riktigt lika viktiga som honom...

Nu när jag har varit hemma har ju hunnit med ovanligt mycket dans! Jag har tagit en för Julia och två för en kille som heter Jonathan. Det verkar som att jag tog med mig min "ta-klass"-glädje hem från LA and i like it! Aha aha.

Nu ska jag hem till farmoren och sova, jag har nämligen inte riktigt kommit tillbaka i fas från min jetlag. Jag somnar strax efter Bolibompa varje dag. Precis som back in the days!

Imorn kommer Elin-Pelin till Gbg! Yay! :D jag, hon och mamma ska "inviga" Göteborgs första Starbucks som jag upptäckte idag (antar att den har funnits ett tag...) dubbel-yay!

Sov sött alla ni fina läsare så kommer det mer info om Gbg-livet imorn! Promise! (Jag ska bli bättre på att uppdatera annars är mina läsare otrogna. Jag har hört kommentarer som "Ja, jag får ju läsa Elins blogg istället, du uppdaterar ju så sällan". Not cool, not cool at all!) - Peace!


Sweden, yeah!

Nu är jag tillbaka i Svea riket. Vi landade i fredags runt lunchtid och tog oss inte allt för bekvämt men ändå smidigt till Åsa - vi satt 4 personer, 6 feting-väskor och 5 matkassar i en liten, ack så liten Golf. Men det gick och det var sjukt skönt att komma hem!

Min plan var att jag skulle åka hem till Åsa och vila upp mig efter flygresan men det blev inte riktigt så, när vi klev in på Åsa var det ju inplanerad fest så det var ju bara att hoppa på festtåget och köra hårt! Fast jag ska väl inte klaga! Sova kan man göra sen, typ nu när jag åker hem till mammsen och vovvsen! :D

Japp - Yoyo is back in town!


RSS 2.0