Snart ska man bli vuxen

Nu fick det vara nog och det var dax för mig att sätta mig ner och tänka efter på vad jag vill med mitt liv. Och efter lite funderande insåg jag att det finns 3 ämnen som lockar mig:
1. Lärare - för jag älskar redan mitt jobb som danslärare, men utbildningen är så himla lång och blir lätt väldigt dyr, så jag tror nog tyvärr inte det blir så...
2. Ekonom - har alltid varit intresserad av ekonomi, men att bara sitta på ett kontor skulle nog tråka ut mig något så fruktansvärt, så njaa... lite tvek på det.
3. Journalist - jag älskar att skriva! Skriva om allt och på alla sätt: seriöst, humoristiskt, fakta, you name it! Men det krävs 1 års arbetslivs erfarenhet, 1 bra högskoleprov, minst 60 hp (i vad som helst) & ett bra resultat på antagningsprovet.

Men ändå så känns det sista alternativet som något som jag verkligen, verkligen vill! Så jag ska försöka tänkte jag, ingen idé att ge upp fören man har gett allt! Så idag har jag börjat min väg tillbaka in i studielivet genom att anmäla mig till 2 stycken sommarkurser: Juridisk grundkurs (15 hp) på GU och Kreativt skrivande (7.5 hp) på distans. Jag har ju ändå inget bättre för mig under sommaren, så varför inte stimulera mitt för närvarande inaktiva pluggsinne? Jag tycker i alla fall att det känns toppenbra!
Så vi får väl hoppas att jag har gjort rätt, det va ju trots allt en webbanmälan och ni som har följt mina tidigare inlägg vet ju ungefär hur bra jag är på just sådana saker! ;)Kaos i Chile

Jag tänkte tillägna detta inlägg till Juans (och min) familj i Chile.
Som ni antagligen redan vet kom det ett kraftigt jordskalv igår natt (lokal tid) som skakade hela Chile. Efter huvudskalvet har det kommit över 100 st. efterskalv och det väntas fortsätta i cirka 2 veckors tid eftersom jordplattorna inte lagt sig på plats än. Hittills har över 700 personer omkommit i katastrofen, men man letar fortfarande efter överlevande och döda i rasmassorna.

Som tur är har inte våran familj skadats, men delar av deras hus har förstörts och hela väggar hos grannhusen har rasat in.

Vi tänker på dom hela tiden och följer kaoset på live TV.


 

 
Lyckad kväll!

Igår var det House jam på Oceanen och det blev riktigt nice faktiskt. Det va visserligen en aning förvirrat när vi skulle köra vårat bottle-cypher battle men det löste sig ändå i slutändan, även om det blev lite flummigt. Men nästa gång ska vi vara lite mer noga med att sätta hådare regler! Man lär sig något nytt varje gång. Så nästa månad kommer det bli överfett och alla måste komma dit! :D Yaaay!

Sjukt inspirerande kväll. Juan, min käraste, slutar aldrig att imponera på mig. Jag trodde att jag hade sett det bästa (vi tränar ändå ihop varje dag) men han kommer hela tiden med nytt! Är så sjukt stolt över honom! Han är min största inspirationskälla när det kommer till housen. Min idol nummer 2 är Pino, om ni inte har sett honom, gå in på youtube och njut! Sjuktligt duktig med sånt skönt flow! Nice nice.
Juan knäcker!

 

Jag och Nadia gav upp hoppet om att få en normal bild på oss båda.

 

Rent psykiskt är jag nöjd med kvällen. Men min kropp vill helst lägga sig ner och aldrig mer gå upp. Jag tror den önskar att jag snart går i pension. Jag hör ständiga klagorop från min rygg i form av att min disk petar på närliggande muskler för att upplysa mig om att jag ska lugna ner mig. Och mina fötter har också rapporerat om missnöje i form av att krampa på ovansidan. Men varför lyssna på sådant skit när hjärtat säger till en att fortsätta och pusha mer! Man ska alltid lyssna på den possitiva sidan så länge den finns kvar! Det är så onödigt att lägga vikten på något annat...

 

Peace! :)

 

 

 

Är man en riktig hemma-fru nu eller?

Idag har jag diskat, handlat, lagat mat (till hela veckan, lika bra att slå på stort), bokat tvätttid och nu sitter jag på internet och letar efter en ny dammsugare! Och till saken hör att allting känns helt naturligt, det är inte ens jobbigt! Man börjar ju bli en aning förvirrad över denna dramatiska förändring. Tidigare i mitt liv var diska det värsta jag visste, tvätta var ett rent mysterium och laga mat - nej nej!
Men med åren har allting smygit sig på mig sakta men säkert och jag är numera ett proffs! (Eller ja, för mina ynka 20 år i alla fall).

Jag kom ihåg när jag va yngre och mamma sa att jag var tvungen att städa mitt rum. Det var som om jorden skulle gå under och jag kände en kvävande känsla i halsen. Noooo! Inte bara det att man skulle plocka upp tjugofemtusen leksaker som låg slängda här och var i rummet. Sen kom mamma in med dammsugaren och hela världen började gunga och jag kände sig nästan svimfärdig!

Men numera är det tvärtom. Om jag inte dammsuger, städar och fixar får jag en lite lätt panikartad känsla. :P Kanske låter helt stört, men det är så det är!

På dagis med mina 2 kompisar i Balltorp, jag är den lilla figuren till vänster i röd overall!


House, House, House!

Jag ber om ursäkt för det förra inlägget som jag la upp, det går ju inte riktigt i stil med resten av bloggen, men jag var så himla arg just för tillfället. Men det har gått över nu :) 

Så idag ska vi lyfta upp humöret igen för ikväll är det House-jam! Yahooo! Ska bli superkul att äntligen komma ut och dansa lite house utanför spegelsalarna. Vilket lite av en lyxvara här i kära Vi-älskar-sjukt-dåliga-remixer-och-spelar-dom-överallt-på-alla-klubbar Göteborg! Så ikväll är det en helkväll med riktigt house (inget techo/elktro skit) och utan alla dyngfulla människor, för det är en alkoholfri kulbb :) Kan dett bli bättre?
För en gång skull kan man faktiskt dansa på dansgolvet utan att få en öl utspilld över sig och - som om det inte skulle vara nog - ett slörigt "Fööjshlåt" skrikt i örat på köpet. Jag hatar verkligen klubbar, i alla fall så länge man är nykter. För så fort man blir full verkar alla idioter smälta in i mängden och dom stör mig helt plötsligt inte längre (men vi ska nog inte göra en djupare analys på det).
I vilket fall som helst så skiljer jag på att "gå ut och dansa" = ingen fylla och på att "gå ut och kanske dansa" = alkohol är välkommet!

Så, dans, dans, dans. För innan jammet är det två klasser som ska avklaras :) Kommer bli en riktigt slit-dag för mig idag, men jag är van och jag gillar läget!

Vi ses i kväll på Oceanen då! :)Vad ska man säga?

Ibland undrar jag hur vissa människor tänker... Att folk inte bara använder den lilla hjäna dom har fått och tänker efter, analyserar och inser fakta.
Tyvärr så tror jag helt enkelt att det är en mognadsfråga. Det kanske kommer med åldern? Förhoppningsvis gör det det. För det börjar bli lite frustrerande för oss som kan när man hela tiden måste förklara.

Tack och hej!Upp-pimpning av Bloggen!

Ja, jag tyckte ju att det var dax att göra något åt min fula blogg. Så jag frågade min kära vän Mikaela om hon ville hjälpa mig och - som ni kanske ser - så ville hon det :)

 

Så ett stort tack till Mikaela "Mike" Diamantidis!

 

Nu ska jag dansa lite, så PEACE!
Och jag lovar att skriva ett lite roligare inlägg sen :P
Mike! :D

Gen-fel!

Tydligen så är det så att detta internet-shopping-handikappet är en ärftlig sjukdom. Det visade sig nämligen att min mor var källan till mina problem (det är svårt att veta om det går ännu längre tillbaka då internet inte fanns på min mormors tid. Jag misstänker också att defekten ligger i dom kvinnliga generna då min far aldrig stött på sådana problem). Mamma fick sitt utslag en gång på senare 90-talet då hon skulle beställa en burk med jordgubbsmarmelad. Det visade sig senare, när vi fick leveransen att hon råkat skriva en 1a för mycket och vi hade istället 11 stycken hemma. Jag var inte så gammal då ca. 10 år och såg det då mer som en fördel (jag älskade jordgubbssylt) än som ett problem. I dagens läge har jag insett allvaret av denna inkompetens och fasar starkt inför min framtida ekonomi!

Först allmän förvirring

Sedan paniken

Sen är det bara att gilla läget!

 
Nät-shopping kan inte vara bra för hälsan!

Jag är verkligen sämst på att beställa saker från internet. Jag har verkligen försökt flera gånger, men nu på senare tid så går det alltid åt helvette. Hur jag än gör! Jag tror att jag är internet-shop-handikappad eller något i den stilen. Förra veckan skulle jag beställa en HDMI-sladd från Tradera, men någonting gick uppenbarligen snett, för helt plötsligt hade jag beställt 2 st.! Och det går inte att ångra köpet heller. Så nu har jag 2 HDMI-sladdar men bara 1 TV att använda dom till, så himla typiskt! Men dom var billiga i alla fall, så det är väl okej. I värsta fall får jag väl försöka sälja på min pappa en utav dom!

Så i alla fall, idag gjorde jag ett nytt försök att nätshoppa då vi behöver nya gardiner till lägenheten. Så jag gick in på Ellos och registrerade mig och började plocka på mig det jag behövde. Redan innan jag skulle beställa inträffade det första lilla problemet, det stod inte hur breda gardinerna var, någonstans, vilket är totalt askorkat att inte skriva! Så jag tänkte att jag skulle ringa till Ellos och fråga, men då jag stod i kö i nästan 10 minuter tröttnade jag på "det är samtal före dig, tack för att du väntar". Som om jag har något val att vänta eller inte? Jaja, i vilket fall som helst. Jag bestämde mig för att chansa och skulle trycka på "betala", men istället tryckte jag på "beställ". Så ordern gick iväg direkt (första panikattacken) och det stod inte att dom hade registrerat min rabattkod (andra panikattacken) och det stod att jag skulle betala 423 kr. (tredje panikattacken) och det stod leverans: 10 MAR. (vilket jag tolkar som 10 månader, att dom hade förkortat, fråga mig inte hur jag tänkte, men jag hade panik, så det var väl den som slog ut min normala hjärnkapacitet!) Så jag fick helt enkelt lite panik och gick in i mina beställningar och skulle ändra, för det stod att man kunde det. Där till min lättnad såg jag att rabattkupongen hade registrerats, så jag andades ut för ett ögonblick. Men då tänkte jag att jag kunde ta bort den varan som skulle komma om 10 månader (just nu förstår jag verkligen inte hur jag kunde tro att det helt seriöst skulle dröja 10 månader...). Så efter att ha tagit bort den lugnade jag ner mig och skulle gå in och dubbel-kolla min beställning och såg till min förtvivlan att jag hade gjort fel och än en gång hade jag gjort 2 beställningar! Vilket totalt uppgick till ett värde av 670 kr. (AAAAAAAAAAAAA!!!!!) Så, jag samlade mig själv, torkade paniktårarna som ville rinna och tog upp telefonen för att igen ringa till Ellos kundservice. Så efter en väldigt lång minut, jag tror att det lätt var minst 5 minuter kom jag fram till en trevlig kvinna. Jag förklarade min situation och hon hjälpte mig genast. Så mina saker som uppgick till sammanlagt 331 :- ska alltså levereras den 10 mars fick jag berättat för mig (då föll poletten ner och gissa om jag kände mig korkad!)

Så nu har allting ordnat sig - bortsett från det magsår som hela tiden blir större och större av all den panik jag utsätter min kropp för - och vi kommer att få supersnygga gardiner snart. Om jag nu har lyckars beställa rätt då! :P

Godnatt!

Ärlighet. Finns det något bättre?

Jo, asså, det finns ju det fina uttrycket - ärlighet varar längst - och jag försöker, trots gråzonerna som finns, följa detta så gott som det går. Men ibland så undrar jag hur väl detta uttryck verkligen stämmer. Och ärlighet, är det att säga allt man tycker eller helt enkelt att bara inte ljuga? För det är väl skillnad på att ljuga och att undanhålla sanningen? Om ingen frågar behöver man väl inte bekänna? I vilket fall som helst så försöker jag gå 100 % ut, alltså inte bara svara ärligt utan dessutom säga allt som finns i min lilla hjärna. Vilket då och då resulterar i diverse obekväma situationer.
Jag kan dra några fina exempel - men jag bangar namnen för det kan bli lite pinsamt för dom det handlar om.
1.
En person som jag känner hade jag inte träffat på väldigt länge, nästan ett halvår. Vi träffas och ska ha lite kul, gå på ett litet kalas. I vilket fall som helst. Personen i fråga hade gjort en liten operation. Så istället för att kolla åt andra hållet och bara vara tyst, låssas som det regnar, ja ni vet. Kläcker jag ur mig: Gud va stora bröst du har fått! Har dom vuxit eller vad?!?!
2.
Jag och en kompis till mig går på stan och ska kika i lite affärer. Vi går in på Gina Tricot och mitt på bordet ligger det rader med den senaste trenden - jeans leggings. Och helt seriöst, jeans leggings? Det är alltså som jeansen som barn har när dom är ca. 3-4 år. Dom har ökat skalan på dom och säljer dom som mode?! Jag förstår inte. Leggings är leggings, jeans är jeans. Det är ungifär lika illa som att ha en fuskpäls. Jaja, nu spårar jag ur lite här, men som sagt, mina mode-åsikter är ganska hårda. Men ja, vi traskar in i affären och hon skiner upp och tar upp ett par av dom och då tycker jag att det är den bästa studen att säga: FY FAN! Det va nog det fulaste jag har sett i hela mitt liv!

Och jaa, jag kanske är dum och elak, eller kalla det vad ni vill. Men saken är som så: Jag står för det jag tycker - like me or not. Så jag spelar inte med fasader, jag är jag. Jag säger va jag tycker framför folk, istället för att göra som resten av världen och vräka ur sig alla sina åsikter bakom ryggen på folk hela jävla tiden och sen inte kunna stå för det om man blir konfronterad!

Så, ärlighet kanske inte varar längst, för ALLA kommer inte att älska dig. Men det varar jävligt länge och det passar mig alldeles utmärkt! :)

Peace!

Sen ett litet tack till Jennifer för en jättetrevlig kväll igår med många goda drinkar och massa härliga skratt! :)
Jag är en OS-tönt!

Ja, jag är ju en liten sportnörd när det kommer till OS, både sommar och vinter funkar bra för mig! Jag blir så tagen av OS att jag till och med kommer på mig själv med att sitta klockan 3 på natten och kolla på konståkning! Eller ännu värre, jag är heeeelt insatt i curlingen! Curling?? Kan det ens räknas som en sport? Det är typ som att räkna Boule som sport... asså, ingen diss mot er Boule-fantaster, men jag skulle inte vilja påstå att kraftanstärningen verkar vara maximal. Man skulle typ kunna ha med Schack som en OS gren då. Frågan är om man ska ha med den på sommar- eller vinter OS?
Och vilken patriot jag blir när det sänds sport på TV. Jag riktigt jublar när svensken sätter sin kvadruppel (hur fan det nu stavas, men det när dom hoppar och gör 4 varv i snurren) eller när han/hon träffar fullt i skidskyttet - speciellt stående, det är ju det svåraste! (hahaha)
Nä, men det är verkligen kul när det visas så mycket sport på TV. Blir så jävla sugen på att dra i väg till närmsta backe, slänga på brädan och glida runt i snön, och kanske försöka mig på en liten 360, vilket självklart kommer att sluta i Johanna = snöboll. Mina trix är väl inte fantastiska... Men jag kan faktiskt åka både bräda och skidor! Så jag är stolt över mig själv ändå, typ, eller nått...

Men mitt upp i all denna OS-idyll så sker det olyckor. Och vem F*N kom på att sätta 8 järnstolpar bredvid Rodel-banan???? Den som tog det beslutet lär ju inte ha haft alla indianer i kanoten... Helt seriöst! Killen dog ju! Och det hade inte slagit någon att det skulle kunna göra ganska ont om man kom på en liten kälke i en hastighet på 140 km/timmen och råkade trilla av?!?! Något sådant borde inte få hända, inte på ett OS! Usch nej...

Men trots detta följer jag ändå slaviskt OS live på Svt.se, vilket förstör min sömn rätt så rejält, men ändå. Det är ju ändå bara OS var fjärde år!


Peace!

Upp-och-ner

Nu är det ju som sagt dax för en lite upp fixning av våran black'n'white lägenhet som vi har tröttnat en aning på. Så vi var på Färgkällaren idag för att hämta tapeterna som skulle ha kommit. Men självklart när vi kom dit så hade ju den söta lilla tjejen i affären glömt att skicka efter dom! (Så himla typiskt) Det är nämligen så att denna veckan är det enda veckan som vi kommer att ha tid med sånt här pyssel, så vi fick helt enkelt nöja oss med 5 liter målarfärg och massa penslar och grejs.

Så nu är vi hemma och har gjort väg för vår uppgradering. Så nu mera ser lägenheten ut som att ett fyllo har möblerat det. Sängen står i hörnet på våran vinkelsoffa, TV'n står på skrivbordet, den andra tv'n står under skrivbordet och byråerna är helt blockerade av hela ekipaget! Men som tur är så är det bara temporärt och våran fina ordning kommer snart att vara tillbaka. Eller kanske typ en vecka, max, innan kläder ligger slängda överallt tills jag får ett ryck och bestämmer mig för att vika alla! Innan har jag också alltid städat lite extra innan folk kommer över, men den trenden dog ut ganska fort. Man orkade ett tag, men nu är det ju ändå samma folk som kommer hit och dom känner ju oss rätt så bra. Så varför fejka? :P
Fast nu får ni ju inte tro att jag är hur slarvig och äcklig som helst, vi städar faktiskt hela lägenheten grundligt typ 1 gång i veckan! Så det är bara om man kommer typ dag nummer 5 eller 6 som det kan se lite halv förjävligt ut...

Men men, jag lägger upp lite fina bilder senare när lägenheten ser någorlunda okej ut!

Ett Tack Mikaela Diamantidis som tog kort på min man Juans fina mästerverk idag, bilderna blir superfina!
Så om ni vill beställa skor, tavlor och andra fina specialdesignade saker maila eller skriv en lite kommentar! :)
Tack för mig! :)
Lov!

Nu är det Sportlov för oss danslärare, så detta ägnas åt att träna så mycket som möjligt (nej, nej, ingen vill här inte!) Idag har vi kört akrobatik träning och min kropp känner sig aningen mörbultad.

Och nu på lovet ska det bli en upp-pimpning av lägenheten. Vi blev lite trötta på att ha känslan av att man bor i ett sjukhus. Så vi ska göra en fondvägg i en snygg tapet med blommönster i brunt, svart, vitt. Och två väggar bredvid ska bli vinröda! :) Kommer förhoppningsvis bli supersnyggt.
Jag ville från början ha en samets-tapet, jag tycket att det är så himla snyggt, men så läste jag att det kostade 1049 :- per rulle! Så jag slog igen katalogen och dödade snabbt min dröm om en pälsig vägg...
Jag ville också från början ha en mönstertapet med lite lila/rosa/blått/guld/silver/grönt & andra fina färger, men man måste ju ta hänsyn till sin man som ansåg att han hellre skulle sova i badrummet än att sova bredvid än sådan extrem vägg. Men som sagt, vi enades tillslut och själv är jag jättenöjd! Det kommer verkligen passa in här tror jag :)

Johanna <3 Juan

 

 


Dryyyygt!

Dryg jävla blogg. Hade skrivit massa men de bara försvann! Orka! Glömde kopiera och pallar inte skriva igen.... DAAAAMP!!! Men men...

Dans hela dagen som vanligt, flummigt möte i Kungsbacka, pendeltåg e jobbiga, 100-kort är bättre än dom nya magnet-korten, känns som om allt har ändrats sen jag va i Sverige sist, känns som om ja varit borta i typ 1 år.

Så de va typ allt, fast en kortare version...

Peace!

Mode?

Först 2 timmar träning med gruppen & sen 3 lektioner, jag är verkligen på G! Känner dock att hostan börjar komma till mig, men jag knarkar halstabletter (inte för att det hjälper mot hosta, men det känns bra i alla fall!).
Innan träningen var jag förbi Shelta för att hämta upp mina nya Air Max! :D Yaay! Måste verkligen ha några vettiga skor att träna i nu när man sliter på kroppen.

Och så kommer vi till veckans tema på min blogg! Mode-bloggar! Helt seriöst?!?!
Ex.
Så här såg jag ut när jag gick ut idag:
Stövlar, 15 cm klack - Scorett (konstigt att tjejen inte bryter benen?)
Leggings - NK mode, dom kostade bara ....
Tröja - D.O. G-star (tröja? Endast? Jaja, men det är ju bara fem minus ute...)

Och så har dom någon check liten bild på sig själva upp-posade. No offense, men jaa, om du har en stil så kanske man kan skriva något kul om sin outfit, men om man är en random modeslav, vad är då poängen? För att flasha men att: "Jag har faktiskt råd med dyra saker!" eller vad? Jag förstår helt enkelt inte. Så av den anledningen ska jag ge er min dags utstyrsel:

Johannas Modetips!
Byxor - från någon flummig marknad i Chile, fett värda, dom är ju luftiga och bra för träningen.
T-shirt - i en random billig storkedja i Chile, ta 2 för typ 80 kr. Nice!
Skor - Utslitna Nike, luktar mindre gott!
(För att se resultatet, kolla bilden nedanför)Dance, dance, dance!

Nä, men folk får väl ha sina modebloggar om dom känner för det, vem är jag att dissa egentligen? :P Tycker bara att det är mycket underhållande att kolla på, så dom fyller ju ett visst syfte kanske då? Vad skulle jag göra utan dom? Jag skulle ju inte ha något att skriva/tycka om! Så tack alla modeslavar :) u made my day!

Hitta alltid något bra med allt som finns i livet, det gör det så himla mycket enklare.
Älska mer! (Ey, värsta smygreklamen blev det också!)

Peace & love & sånt!

PS. Jag älskar mig man så mycket, Juan är ljuset i mitt liv :)

Tillbaka på hemmaplan

Japp japp. Nu har vi lämnat paradiset och är tillbaka i den svenska vardagen! Klimatväxlingen tar verkligen på kroppen och jag går runt och fryser hela tiden + att mina naglar bara flyger av (!) Är numera tillbaka på stadiet se-helst-inte-mina-fula-naglar... inte alls kul faktiskt.

Men annars är det rätt gött att vara hemma igen. Lägenheten. Sängen. Tv'n. Soffan.  Och Dansen! Yaaaay! Så himla skönt att vara tillbaka i danssalen och plåga den två månaders utvilade kroppen. Har en sån sjuklig träningsvärk redan, fick den i fredags. Och då hade jag dagen innan visat typ 5 gånger hur man gör en kullerbytta samt hjulat och stått på händer. Det va allt. Är man otränad eller vad? Men förhoppningsvis så kommer allt tillbaka ganska snabbt. Jag kom hem i ett otränat skick, men med så mycket inspiration och träningsglädje! Jag riktigt ser fram emot att gå till jobbet, till och med när jag behöver gå upp klockan 8 på morgonen! Det kallar vi dansglädje! :D(Mindre smickrande bild, men iaf efter mötet med gruppen!)(Nymålade naglar med världens finaste ring på fingret!)(På flygplatsen påväg hem!)

Och sååå roliga klasser jag har haft denna veckan. Hiphop-klasserna i fredags - riktigt nice (hade dock missat att äta tillräckligt, så va lite halv-virrig sista lektionen, måste nog jobba på matrutinerna...) House-klassen idag - Yaaay! House, house, house! :) Och alla mina barn! Jag har upptäckt en ny sida hos mig själv: jag kan undervisa barn och jag vill inte äns döda dom! Nä, men seriöst så trodde jag att jag var den sämsta pedagogen i världen när det kom till barn, men tydligen inte! Dom gillar mig till och med. Och tycker att jag är rolig å sånt! (haha) Vem kunde trott det? Jag tror helt seriöst att jag blev "vuxen" när jag fyllde 20. Någon måste ha kommit och kastat en Nu-blir-du-vuxen-och-kan-hantera-barn trollformell eller något!

Och nu får jag ju handla min egen alkohol utanför en bar, vilket är skönt. Så detta skulle ju självklart testas, så glad och nöjd gick jag till systemet för att köpa en flaska rött (Gato Negro, Chilenskt, 69 :-, passar min ekonomi bra...) Jag går till kassan och så klart så frågar den gamla kassörskan (som var jätteglad) om mitt legg som jag så snällt ger henne. Hon studerar det noga och säger sedan: "Grattis i efterskott! Haha, 90ia! Det är så många nollor på din legitimation att det känns som om du knappt är född än! Haha..." Sjukt vuxen man kände sig då...

Så tillbaka till Sverige och livet. Det var skönt att vara borta, men på något sätt är det ändå alltid skönt att komma hem!

PEACE!


Förvirrad Johanna

Jag vet inte hur jag ska hantera detta. Jag känner mig som en schizofren! Jag vill komma hem samtigt som jag absolut inte vill åka härifrån!!! Hur hanterar man det?
Det var först idag när jag packade alla mina saker som jag insåg hur mycket jag kommer att sakna det här stället. Människorna, städerna, stranden, värmen, språket. Här finns det alltid något att göra. Och jag har fått en till familj. Och min katt! (Noooo!!!) Kommer sakna min lilla Albino-katt (hon är tydligen döv upptäckte vi. Hon attackerar dammsugaren och sover mitt på golvet när det är fullt med folk som gapar och skriker. Men hon verkar ha det bra så). Och all frukt! Vad ska jag ta mig till när jag kommer hem? Utan färska, halvsura stora vindruvor eller saftiga, luddiga, söta persikor?! Tyvärr, men Sveriges mjöliga äpplen kommer aldrig att kompensera för denna förlust!

Hur som helst. Det är bara att acceptera att det är såhär livet är. Och vara nöjd med min tid här. Och inse att jag förhoppningsvis kommer att komma tillbaka nästa år, eller året efter det...
Men jag känner redan hur tårarna börjar samlas i ögonen på mig. Imorgon kommer det inte att bli en torr dag...

Men jag lämnar det till imorgon helt enkelt! För nu ska jag gå ut på baksidan och plocka lite vindruvor och spela lite Domino med Juanito <3

Peace & Kärlek!

Kan inte sova...

Klockan 6 på morgonen ligger jag och vrider mig i sängen när jag istället skulle kunnat sova. Varför? Varför? Man borde väl inte ha resfeber när man ska åka hem igen, eller? Och självklar som vanligt när jag ligger sömnlös/halvt medveten börjar jag koreografera i huvudet. Och då är det kört! Inte en chans att man somnar då, man är ju helt uppe i varv! Har man en arbetsskada eller vad?
Jag minns när jag gick i skolan och hade mycket att göra, då kunde jag vakna upp mitt i nätterna utav att jag ligger och löser ekvationer i huvudet!!! Vad är det för fel på mig egentligen?
En gång lyckades jag lösa ett tal på det sättet som jag hade haft på ett prov dagen innan, men inte klarat av. Så dagen efter traskar jag till skolan med lösningen i handen och får en förvånad/skum blick av min lärare...

Så varför detta problem? Jag menar, jag ÄLSKAR att sova! Sova... sooova... Men ju mer man försöker desto sämre går det...
Men nu får jag nog försöka en stund till, kanske blir klar med min koreografi om inte annat! :P


Mysigt :)


Vilken miss!

Fan att man missade StreetStar i år!!!

Hörde diverse olika roliga saker som man självklart missade nu då! Men det är ju typiskt...
Well, well, nästa år får det väl bli då! Då jävlar ska jag döda. Eller nått! Haha.. Får nog träna lite mer då.
Men när vi kommer hem nu blir det hårdträning som gäller. Big things coming up! (yay!)
Och har hört om ett ställe i GBG som faktiskt spelar annat än kommersiell skit-house, så det blir ut och "klubb-träna" också! Aldrig fel. Så om ni kommer till Bliss kanske vi ses där! :D

Men nu ska jag äta tårta!

Peace & Sov Gott!
RSS 2.0