Webb-TV (aka. videoblogg)

Nu lanser jag och Elin den nya serien "Days of our lives - the real edition"! Missa inte denna fantastiska följetång som kommer att sändas på udda men ack så utvalda tider. Stay tuned and enjoy!

 

Episode one:

 


Bildlig update från Streetstar!



Tiiiiidig morgon...



Monterriggning!



We going to the party! Heeeell yeah!



We like to party! And we work the ugly...



Erik och jag käkar sushi!



Yes, we were there! :D

Blondie, here we go!

Dagens projekt: att färga Dawdas hår!

Dawda är den där snygga killen som jag ställde upp på Streetstar med. Han den mörka med kort afro! Hans afro håller nu på att genomgå en förvandling till blondt! Mr. D har snackat om det länge men det var inte förens i helgen när han såg den awesome, oh so faboulous, hosten till wacking/vouging-tävlingen som han bestämde sig för att det var dags att byta hårfärg. Jag ska tillägga att han inte är gay! He's just a straight man working the blond afro! Respect!



Me and Dawda working the apple! <3

STREETSTAR

NU kommer inlägget om helgens event Streetstar!

Vi anlände i Stockholm på torsdagkväll och då drog vi till Lava för en liten danssession och komma igång till tävligen. Tanken var att vi skulle gå ut på Fasching sedan på kvällen men jag och Nadia var "duktiga" och stannade hemma (jag ber så hemskt mycket om ursäkt ifall det var någon som nu drog till Fasching för att träffa just mig, som jag hade sagt... Förlåt du där ute!). Vi kände att det kanske var bättre att få liiite sömn innan vi skulle gå upp dansa i Sveriges största danstävling ("underground" - citationstecken = kanske inte sååå underground när det är i en megastor idrottsarena).

Fredagen började med att vi i klassen riggade upp våran tunga monter - ah yeah! Sedan var det bara att gå runt och vara nervös! Först var det upp i hiphopen med Dawda och det gick faktiskt helt okej för att vara första gången på Streetstar och inte min huvudstil, så det kändes nice. Sen var det bara att ladda om för housen som också gick helt okej men betydligt sämre med tanke på vilka krav och förväntningar jag har på mig själv. MEN det är bara att battla mer så kanske det går bättre nästa år...

Tyvärr så gick vi inte vidare men då fick man istället njuta lite av tävlingen, så det var ju liiite bra :) (det gäller att vara positiv!). Fredagens battles var riktigt niciga, massa awesome folk var ju där! Sedan, vid 23-tiden, bar det av till Fasching för lite fredags-efterfest (dock råkade vi åka en timme för tidigt och fick hänga på Max, Fail!). Det var riktigt, riktigt kul! I slutet blev det bara lite mycket folk, jävligt varmt och jag insåg att min kropp inte riktigt orkade dansa mer så jag och Nadia drog hem.

Lördagen var mycket blandade känslor! Popping-finalen var AWESOME! Det var repris från förra året med Greenteck & Devious VS Baby-bang & Spazm och precis som förra året vann svenskarna! Woop woop! Housen däremot var något helt annat. Jag har bara ett ord: Skandal. Men, vad ska man göra? Det är ju trots allt så det fungerar tyvärr...

Efter alla dramatiska finaler var det efterfest i Sundbyberg, Streetstar hade hyrt ett konstgalleri dom var helt klockrent för nattklubb. Kvällen blev helt underbar! :) Skön musik, härliga människor och grym vibe! Kan inte bli mycket bättre.

Så totalt sett höll helgen en toppnivå! :) Dans och vänner i världsklass! <3

En vanlig dag, fast 22.

Nu lämnar jag 21 bakom mig och stiger in i 22. Idag är dagen som mamma äntligen blev av med mig. Alltså ur magen då. Hon fick kånka runt mig i 3 veckor för länge, tillslut fick dom plocka ut mig istället, så denna dag kan man också kalla för " den stora befrielsen".

Dagen börjades jättefint med att några klassisar och fina internatare kom in och sjöng för mig med en liten "tårta" (kolla bild), en ägg macka och en banan (Tack Emma!). Dessutom fick jag ett jättefint halsband av Elin som hon inte allt för diskret köpte till mig igår efter hon visat mig det och sagt "Detta va fint! Du kanske önskar dig det i födelsedagspresent?". Men det är ju faktiskt inte så lätt att köpa något till någon som man bor med och dessutom har varit tillsammans med 24-7 hela helgen på Streetstar så jag tycker att hon gjorde det toppenbra ändå! :) Dessutom så är hon en sån där person som tycker att födelsedagar är lite heliga och extra speciella så jag får bestämma allt idag! Så nu sitter vi och lyssnar på Gavin Degraw även om hon egentligen inte tycker att han är så bra. Det är äkta vänskap! <3 Kärlek till Elin!

Men nog pratat om mig - fast jag vill bara skriva ett offentligt "TACK <3" till alla er som varit så himla fina nu på förmiddagen - nu ska jag göra en bättre update om streetstar (fast jag skriver det i ett nytt inlägg).




Den fina tårtan jag fick i morse! (Jag censurerade Erikas lilla tillskott...)

En liten snabbis

Här kommer ett litet inlägg från helgen, jag sitter nämligen på tunnelbanan och använder blogg.se-appen!

Helgen har verkligen varit helt fantastisk! Vi har dansat rövarna av oss både fredag och lördag - det kan ju inte vara bättre!

I fredags var det preselection till juste debout - jag ställde upp i hiphop och house för er som inte vet - men jag gick inte vidare tyvärr... MEN jag är glad ändå! Jag är glad att jag ställde mig framför alla dom där människorna och gjorde det bästa jag kunde under den pressen som var. Av någon konstig, fast ändå ganska logisk anledning, gick det bättre för mig i hiphopen. Antagligen för att jag inte har riktigt lika höga krav på mig själv... 15 minuter innan vi skulle gå upp i hiphopen stod jag och tänkte "va fan håller jag på med? Vem försöker jag lura? Jag kan ju inte det här!". Men jag tog mig samman och gjorde det bästa av situationen, dansa kan jag ju trots allt!

Nu är jag framme vid min hållplats och hinner inte skriva mer! Fler uppdateringar kommer ikväll! Stay tuned! :D

- Peace <3


Stock-town, get ready for the party-people!

Nu är jag och min andra hälft Elin ute och far igen. Kvällens och helgens destination är Stockholm! Streetstar är på tapeten och ikväll är det förfest på Fashing - fresh! Jag får se till att hålla hårt i väskan bara så det inte blir en repris från i somras... Den kvällen slutade med att en gråtandes och lite full Johanna satt på trottoarkanten, en iphone och plånbok fattigare... Men inget av det ska ske ikväll - jag har lärt mig av mina dumheter (hoppas jag!). Ikväll blir det dessutom ingen alkohol utan bara dans, dans, dans och massa härliga människor! :)

Så om du är i estocolmo i kväll: ta på dig dina fetaste sneakers, dra ner till Fashing och dansa hela natten med oss! Det kommer bli awesome! (Jag är fullt medveten om att jag överanvänder ordet awesome lite... Jag jobbar på det, okej? Det är inte så lätt att sluta som man tror...)

- Peace!


Idag gick det bara inte.

Efter att ha maxat med träningar förra och denna veckan sa min kropp ifrån idag. Vi hade workshop i house (som är min 1a stil) för en fransman (olalala) som heter Zozo och jag kunde verkligen inte röra mig. Det kändes som om kontakten mellan min hjärna och min kropp var bruten, kroppen ville inte alls göra som jag sa till den, så jag har tagit ledigt resten av dagen för att vila upp mig inför morgondagen! Man vill ju helst inte att det händer när man väl står där framför 1000-tals personer... Så nu ska jag krya ner i sängen och sova!

- Kärlek

Tid med stort T

Det är så knasigt här ute i lilla Åsabyn - Det finns så himla lite saker att göra men endå har man aldrig någon tid över plus att man alltid går och lägger sig alldeles för sent på kvällarna. Idag har jag haft "fullt upp" vilket innebär att jag dansade till klockan 17.30, åt middag, drack te på rummet, bloggade, beställde en bikini från HM, hängde med lite folk och gömde en "lånad" madrass (jag förklarar mer om madrassen imorgon). Detta har gjort att jag har haft fullt upp enda tills nu, klockan 02.12. Knas! So little to do, so little time.

Men nu ska jag äntligen gå och lägga mig för imorgon har vi house (Unts, unts!) och då måste jag vara pigg så jag kan bli maxat inspirerad inför helgens event! :D

Godnatt! <3


P-lock

Här är beviset på att den fantastiska klassen faktiskt hände idag. Jag vet, det är svårt att tro men - ja, det är sant! Så titta, njut och var liiiite avundsjuk på att jag var där och fick ta del av denna AWESOME workshop! :D




Framtiden.

Jag vet att man ska leva i nuet och så men jag känner att jag inte riktigt kan det om jag inte har någon koll på vad som ska hända i morgon. Jag vet, dumt och ologiskt. Men nu är det så att jag faktiskt ha skaffat mig lite hållbara planer för 2012, här kommer dom:

  • 10:e februari - Los Angeles BABY! AtoM drar till LA i 3 veckor för att ta klasser och glassa i solen.
  • 9:e mars - Juste debout, Paris! Woop, woop! Det blir en weekend med massa galenheter så så dans och SHOPPING!
  • 27:e april - Polen! Då blir det klassresa! Yeaaaah!
  • 8:e juni - Jag och Elin flyttar till Kallebäck i Göteborg och spenderar sommaren där med massa dans och skönt häng.
Resten av året, alltså efter september, är oplanerat! Lite små galet sådär! Liiiite spontan får man väl vara. Eller ja, tanken är ju att vi drar till Stock-town. Vi försöker byta min lilla 1:a i Götet till en lite större lya i storstaden. Vi får väl se hur det går med det, men vi har ju ett bra tag på oss att lösa det! Yaaaahoooo!



AtoM <3



Min sambo och jag i somras! :)


I have only one word.

AMAZING! Fast jag har faktiskt fler ord än så. Fyyy faaan vad freaking jäkla asbra den här dagen har varit - trots den hemska träningsvärken som antagligen kommer att vara värre imorn, men det är smällar man får ta! Hur som helst, dagen började med att vi hade en workshop i popping för Devious och Greenteck (hur den sistnämnda nu stavar sitt namn förblir en gåta) och även om inte popping riktigt är min "thing" så var det riktigt kul och inspirerande. Greenteks (annan stavning, jag vet, jag skriver alla som är möjliga så blir väl säkert någon rätt...) floorwork är helt freaking amazing! Han är GALEN! Så idag sa jag "screw you" till mina knän och körde fullt ut! Totaly worth it!

Efter denna fantastiska workshop så hade vi ännu en workshop fast i locking! Och DAMN! Jag är käääär! Både i locking och i den fantastiska P-lock. Jag skiter i om han är för gammal, aningens för kort och bor i Frankrike - he's in my heart! För när man dansar så jäkla bra (och luktar så hiiiimla gott!) så spelar det andra ingen roll längre. Det bästa, förutom underbar dans, var ju att han var en äkta fransman! Han bröt på det där franska sättet, hade randig tröja & basker (vilket alla lockare har men också alla stereotyp fransmän) OCH han jämförde dans med mat!

- Dance is like when you cook. You don't only cook with basics, like pasta in water and eat it. You add spices, flavors, to make it interesting!

Gaaah! Man dör ju lite! Det kan ju inte bli mer franskt än så! <3

Nu är det dags för mig att landa på jorden igen och komma ur mitt dans-rus för nu ska det packas! Det känns som jag inte gör annat än att packa, packa upp, tvätta, packa om! Men jag ska väl inte precis klaga. Imorgon bär det av till Stockholm för i helgen är det Streetstar! Woop woop! Och redan imorgon bär det av till Fashing för lite pre-party - ah yeaaah - och träna upp sina skills inför preselection som är på fredag. Scary shit! Ni kanske kan hålla en tumme eller så för mig?

Jag ska försöka hålla er uppdaterade på mitt äventyr i Stockholm! :)
- Peace och kärlek


Body.

Snälla! Finns det någon fin själ där ute som skulle kunna vara så snäll och ge mig en ny kropp? Den som jag har just nu har alldeles för mycket träningsvärk och just idag orkar jag inte ha en sådan. Jag kan knappt skriva på mitt tagentbord utan att få ont överallt, hur ska jag då kunna njuta av dagens underbara workshops av Green tek och P-lock?! Nej vet du vad! Det fungerar faktiskt inte så. Så snälla! Ge mig en ny. Det räcker med ett 24-timmars lån, jag lovar!

Jaja, jag lär ju få försöka jobba med den kroppen jag har idag endå... Så nu ska jag ställa ifrån mig datorn, rulla ur sängen och försöka kravla mig iväg... Mer uppdateringar om denna fantabulösa dag kommer senare!
- Kärlek!




En gammal dansbild som Moa Linjer tog på mig när jag var och tränade på Dansforum. Då hade jag minsann inte ont i min kropp.


It's a wrap people!

Shiiit! Jag är officiellt död i hela min kropp. Jag gjorde ett halvdant försök att gå och träna lite efter skolan men det slutade med att jag dansade i 10 minuter, stretchade i 10 och sov i en halvtimme. När jag blev väckt av några klassisar insåg jag att det var dags att kasta in handduken och ge upp för dagen... Så nu sitter jag istället bänkad framför minidatorn och lyssnar på mysig musik. Ahh... Men det tycker jag att jag förtjänar efter att ha maxat på alla klasser idag... Så det så!

Dessutom tänkte jag passa på att lägga upp lite bilder från photoshooten som jag hade med Erika inför hennes modevisning strax före jul, så här är dom:








Nu när jag har lagt upp dessa tänker jag att det är dags att dra mig tillbaka och dricka te. Kanske umgås med några i kollektivet också. Vill ju helst inte få stämpeln som den konstiga tjejen som alltid sitter ensam på sitt rum och inte umgås med någon... Inte för att jag tror att jag skulle få den om jag så satt här resten av terminen - Jag var ganska översocial förra terminen så det nog räcker och blir över. Så jag ska egentligen bara gå ut och dricka te med mina fellow husdelare för att jag faktiskt gillar att umgås med dom! :) Så kan det vara!

Peace och kram <3

Oh dear camera...

I love you! I just wish that you could love me the same way back. Unfortunatly you don't but I'll try to work it out. We can make it work... Hopefully!

Just look at this... Look at what you did!

But sometimes it kinda works for a little while...

I know... Sometimes you just have to type it in english and read it outloud with a smooth american accent. Jup. I know, you can call me lame or whatever. I already know I am and I'm not gonna hide it anymore! Maybe I want to be lame!

- AAAAH!!!

- You heard me!

 

Peace! <3


Honey, i'm home!

Nu, äntligen, är vi framme i lilla Sköldinge. Idag var vi på resande fot från klockan 8.15 till 14.00 så vi var gaaaanska sletna när vi kom fram. Som tur var så stod sängarna redo för en lång och utvilande P-nap! Ahhh...

Ikväll blir det chill häng med handboll på TV - woop, woop! Dock är jag ju inte så insatt men jag har förstått att matchen är jäääkligt viktig så det är ju bara att bänka sig och heja hårt! Det är i alla fall min plan.

Imorgon är det tillbaka till verkligheten med breaking och fys vilket jag verkligen kan behöva. Jag känner att jag har slappat till mig lite nu senaste veckan, jag har liksom ingen träningsvärk. Inte okej! Men på onsdag är det ingen vanlig dag, nej då får vi finbesök av Mr. P-lock himself! Gaaah! Han är freakin' awesome! Man vill ju inte annat än att locka när man ser honom! Kolla in klippet och njut...

Peace <3


Traveling in My Style

Här kommer dagens "traveling comfie but with style"-outfit:

Tröja från Gina Tricot (som jag fick av Elin eftersom jag alltid snodde den), leggings från JC (köpta nu i helgen), boots från Din Sko, vantar från HM, rådjurshalsband från Elaine (high fashion designer på Åsa) och väska - vintage (mammas garderob).

 


Växjö över helgen

För ett tag sen bestämde jag och Elin att vi skulle göra en liten tripp till Växjö för att rensa ut hennes lägenhet, hon har haft massa krångel med den och nu äntligen ska hon flytta ut for good! Så denna helgen ägnades åt detta. Fast vi hann med så mycket mer också, så som att shoppa lite (bilder kommer sen, sitter på mobilen och skriver) och så gjorde vi en tuuung utgång! Vi är verkligen en grym duo när det kommer till parteeey!

Vi började med en privat förfest för endast VIP-medlemmar (AKA jag och Elin i hennes föräldrars vardagsrum) med massa roliga spel och gamla nostalgi-musik. Sedan, när vi tömt flaskorna, tog vi Taxi Awesome (AKA Elins pappa) in till City och närmare bestämt Deluxe (efter att ha blivit nekade på Grace, där man endast kunde komma in om man stod på listan för oss som var under 25 år. Hallå? Man blir väl inte mer "25" för att man står på en list-jävel?). Men Deluxe var fett nice så vi var glada och dansade hela natten (eller kanske inte riktigt hela, dom stängde klockan två!) och efter det skulle vi på efterfest men vi kände att det var bästa att gå hem (AKA vi var aningens för fulla och kände att nu får vi nog promenera av oss fyllan) så vi gick. Halvvägs så insåg vi att det var liiite för jobbigt, just a tad för kallt och jävligt långt (det blir ju extra lång väg när man vinglar liksom) så vi ringde en taxi som fastställde att "det är ju jättenära hem till er! Det kostar bara 120 kr!" - vi sa: "öh! Nej! 120 kr är inte nära alls" och vi fortsatte gå. Men som en ängel sänd för att skona våra kalla fossingar stannade en bil med en kille som Elin "kände" (ja ni vet, liten stad) och vi fick skjuts hem! Hemma väntade lyx-fylle-käket pizza - det kunde inte sluta bättre! :)

Men som alltid när man har haft kul får man ju betala för det både på kvällen (rent ekonomiskt) och dagen efter (i form av slö hjärnfunktion). Sååå, jag och Elin lyckades hjärntvätta varandra om att vårt tåg skulle gå 16:58 men när vi kom till stationen klockan 16:52 insåg vi att det var 16:48! LAME! Så vi fick boka om våra "ej ombokningsbara" biljetter till idag kl 10:30... Men efter att båda hade fått varsitt mentalbreakdown och stått med gråten i halsen och tårar i ögonen så embracade vi faktumet och hade en myskväll med godis, popcorn och iste!

Så nu, efter denna fullspäckade helgen, är vi äntligen på väg hem. Tåget, som vi sitter på just nu, gick klockan 10:30 imorse och vi installerade oss på stationen klockan 9:15 - vi tänkte minsann INTE missa tåget igen!

Som sagt så kommer bilder (dom få vi har) snart!

Puss och kram <3


Hunted.

Natten till idag var verkligen ingen rolig historia men den måste endå få berättas...
(Jag vill varna känsliga läsare för obehaglig text!)

Det går ju rykten om att det spökar på Åsa och jag kan nu bekräfta att dessa rykten faktiskt inte är något påhitt, inte om jag får lita på mina och Elins sinnen i alla fall.

Vi har tidigare både hört och sett saker, men inget i närheten av det här... Det började med att Elin hörde konstiga ljud ifrån vårat lilla kylskåp som står i hallen någon gång kring 1-tiden. Hon blev självklart svinrädd men kollade inte var det var utan gick istället och la sig. Under natten så drömde hon drömmar om hur en röst sa till henne att vi störde och gjorde saker som denna röst inte tyckte om. Strax efter 3 vaknar hon i panik och väcker mig. Hon berättar vad hon drömt och att när hon vaknade hade hennes lampa tänts och sedan släkts igen. Lampan är inte ens inkopplad i vägguttaget! Jag blev självklart också jätterädd men sa till henne att hon säkert bara drömde allt, för att lugna oss båda. Hon låg en stund i min säng men sedan blev det för varmt så hon flyttade över till sin egen. Och då hände det. Då hörde jag det också. Det jävla kylskåpet skakade, som om någon greppat tag om det och ruskat runt det! Så jääävla obehagligt! Jag la mig under täcket, av någon konstig anledning känns det ju säkrare där under, men efter ett tag blev det för varmt och jag sträckte ut min arm för att vädra den på det kalla lakanet. När jag svepte armen ut kände jag helt plötsligt en punkt, ungefär stor som en hand, som var jättevarm mitt på mitt lakan. Då freakade jag ur och Elin och jag bestämde oss för att det enda som kunde rädda oss igenom denna natt var att lägga madrasserna ihop på golvet så vi kunde sova bredvid varandra... Då kände jag att det var över och slappnade av och då hände det. Lampan, som inte är inkopplad, tändes och släktes igen...



Våran panikbäddning...

Here we go again.

Idag var det rivstart på den nya terminen! Eftersom Freeze är lite av en saddist så började vi nämligen året med 1,5 timmes fys - all in, fullt ut, hardcore! Men det var skönt, lite synd bara att vi skulle ha breaking efter, ingen var riktigt kapabell till att göra bra ifrån sig... Eller i alla fall inte jag. Jag hade dessutom ett litet breakdown-moment på klass när jag fick ont i mitt knä, jag orkade liksom inte ha ont och vara trött. Så jag snyftade lite (som den mes jag är) och sen körde jag vidare (som den starka och målinrikade dansare jag försöker att vara). Som tur var fick vi sluta lite tidigare...

Nu har jag och Elin varit fullt igång med att fixa boende till LA. Vi känner att det kaaaanske kan vara ganska bra att lösa det innan man står där på plats och är allmant förvirrad. Ja, jag VET att vi kommer att vara allmänt förvirrade, det är ju trots allt AtoM vi pratar om...



Snett L för Los Angeles. A fick inte plats. Det hamnade utanför bild. Ja, vi har sååå långa armar! Alla som känner oss vet ju det. Sluta misstro mig då. Typiskt.

One day as a model...

Här är en bild från Erikas kollektion som jag och Elin gick modeller för :)



Mer kommer snart...

Life in the forest

Nu är lovet över och jag är tillbaka på Åsa. Det känns så himla skönt att vara här och träffa alla människor som man har saknat så mycket. Klart att det var skönt att vara hemma i verkligheten en stund men jag gillar våran lilla Åsa-bubbla och känner att det är var alldeles lagom att vara borta ifrån den i tre veckor. Så nu har det varit kramkalas och myspys enda sedan jag kom tillbaka :)

Idag har och Elin gjort ett ryck och rensat ut våra garderober - det var verkligen på tiden! Varken jag eller Elin kunde stänga varken dörrar eller lådor. Och nu har vi loppis i vårat rum, Erika går loss, hon har första-ching!

Jag, Elin och Dawda tog en sväng in till stan efter vi insåg att kylskåpet tyvärr inte fyller sig självt på lovet... Typiskt!

Dawda drömmer sig bort om kylskåp som inte behöver fyllas manuellt... Ah...

 

 

 



Stock-town

Nu har jag mellanlandat i Stockholm och närmare bestämt i Nadias rum i Mälarhöjden. Dock så har hon jobbat hela dagen idag så jag har fått sysselsätta mig själv. Jag började med att inte riktigt acceptera att hon ville ha "alone-time" och invaderade hennes lunch och tvingade henne och Erik att äta med mig. Ish. Det kanske inte var sååå dramatiskt, men nästan. Lovar.

Sedan dödade jag några timmar på stan för att sedan möta upp mina kussar Filip och Rebecka. Vi drog till TGI Friday och käkade smarrig mat. Mums! Sedan bar det av till Oscarsteatern för att kolla på Spamalot - den var AWESOME! Se den om ni har vägarna förbi hufvudstaden, ni kommer inte att ångra er.

Dagen avslutas nu med ett glas rött hemma hos Nadia och vanligt, hederligt tjejsnack - bästa kombon! :)

Innan jag avslutar detta fina och glada inlägg vill jag bara skriva: FUCK YOU CSN!!! I hate u and i will always do if you dont snap out of your terrible way of treating poor students! So F-U!
- så, nu känns det lite bättre!

Puss och godnatt <3


På väg.

Väskorna är packade, efter att jag "långtids-lånat ut" lite saker som inte fick plats till Mickis, och är nu på väg till Stockholm! Men innan jag hoppade på tåget hann jag med en fika med Mickis och Janna på Condeco och sen, efter att ha släpat all min aningens otympliga packning till centralen, en middag med Marcus (en nyfunnen vän från dansvärlden :)). Man måste ju hinna träffa alla innan man återvänder till skogen, visserligen ska jag ju inte just till skogen än, men ni förstår.

Och andra saker har också hunnits med - jag har äntligen gaddat mig! :D Jag är så jääävla nöjd! Och vilken kick det är! Kommer ju antagligen bli en och annan till om jag känner mig själv rätt. Så ska ni tatuera er i Göteborg så rekommenderar jag verkligen Unikum Tattoo. Assköna och proffsiga killar. Stoffe hette han som gaddade mig och jag kan inte vara mer nöjd! :) Superduktig och trevlig kille!

Men nu bär det alltså av till Stocktown och det ska bli jättekul! Jag ska träffa Nadia och hälsa på i hennes nya bostad och dessutom ska jag hinna med några släktisar och kanske - om det hinns med - lite dans!

Men SHIT vad jag saknar skolan!!! Helt galet! Vill bara att allt ska dra igång igen, nu har jag slappat alldeles för länge. Och vad man saknar alla människor. Det är nästan lite obehagligt - hur ska det gå när skolan är slut på riktigt i juni? Tur att Elin ska bo med mig annars hade jag väl dött. Men jag känner redan att man kommer att sakna alla också...



Gott nytt 2012!

Nytt år, nya tag. Det är dags att lämna det gamla på hyllan och blicka framåt! Nu ska jag börja ta hand om mig själv lite bättre (det var mitt lite lagom abstrakta nyårslöfte). Dock börjades det nya året, inte helt oväntat, med en rejäl bakfylla. Så från och med idag ska jag ta hand om mig själv lite bättre...

Jullovet varit toppen hittills! Jag har hunnit träffa massa kompisar, dansa lite grann och bara njuta av storstadsluften. På onsdag byter jag ut Göteborgs förorenade luft mot Stockholms minsta lika härliga luft och fina gator! Då är det dags att åka upp och hälsa på släkten och vänner på andra sidan Sverige - här diskrimineras inte någon av kusterna inte! Nej, nej! Vi jobbar inte så!

Fiiiina tomtar framför granen :)

Den stora tomten kom och hälsade på! Morris var inte jätteförtjust i honom...

Mysig Morris ligger och sover i knäet.

Amerikanska pankakor hemma hos Mickis!

Vinprovning på Nyårsafton hemma hos Mia!

Fint sällskap på nyår! <3

Läser upp smakerna som vi försökte hitta...

Tolvslaget med min fantastiska Mickis!


RSS 2.0