Life is in the house

Okej, uppenberligen har jag inte varit så bra på att blogga men det är mycket på G nu. Jobbet, körkort, vänner, pojkvän, livet. Ja, det rullar liksom på i ett hiskerligt högt tempo!
 
Så vi börjar med ämnet Pojkvän, aka Rasmus, som för tillfället är i Uppsala. Han var här ett tag och förgyllde min vardag men just nu så är han på egna äventyr där uppe i "norr". Jag saknar honom dock... så som tur är kommer han hit snart igen! Yay! :)
 
Nästa ämne blir då jobbet som faktiskt går riktigt bra, om man nu får lova att säga det i detta svenska samhälle utan att bli utstirrad och beskylld för att "ta för mycket plats". Jaja, nu är det gjort. Det går bra nu.
 
Och så har vi körkortet, om 2 veckor är det dags för uppkörning! Helt galet! Jag hoppas verkligen att jag klarar det på första försöket, har ingen lust att dra ut på det mer nu!
 
Som sista ämne har vi då vänner. Elin bor fortfarande här med mig och vi har det riktigt niiiice :) Dessutom har jag hunnit catcha upp med många fina vänner som varit borta ett tag!
 
Jag kommer ju definitivt INTE lova att jag kommer att vara duktig på att blogga, MEN det kan ju faktiskt inte bli sämre än vad det har varit den senaste månaden...
 
Puss <3
 
 

Wohoooo!

Nu funkar ju appen igen, i och för sig så har sen säkert gjort det ett tag... Men nu lovar jag att börja blogga igen! :D Puss <3


First day in field!

Idag var egentligen den första riktiga arbetsdagen, förra veckan var ju bara utbildning, och det gick så jäkla bra! :)
Jag började dagen med att gå med Elsa som är min teamleader, tanken var att vi skulle gå tillsammans hela dagen men efter några timmar fick jag testa själv. Det var lite svårt i början men jag kom verkligen in i det sen och lyckades göra 2 helt egna demon och 1 med Elsa! Tyvärr så blev det inget sålt för min del, det hade verkligen varit så himla kul men jag är med än nöjd ändå!
 
Nu ska jag mysa ner mig i sängen och ladda om inför imorn, då är det dags igen och då jäklar ska det säljas! Watch out, here I come! :D
 
 
Så här känner jag mig just nu! Minus den uppsvällda magen. Nej, titta inte på den nu! Ååååh... nu tittade du. Typiskt. Men jag bjuder på det idag!
 

Paaaartey!

Ja, det här var ju den sista helgen som jag kunde gå all in, sen börjar allvaret med jobb - Så vi slog på stort! Det började med middag hemma hos Emma där vi grillade, drack bål och snackade massa Åsa-snack. Lite senare bar det ut på krogen och då mötte Rasmus upp oss. Vi tänkte dra till Park Lane men efter att ha köat och snackat med en mongo-vakt tröttnade vi och hamnade på Trägårn - slippa köa och betala är faktiskt guld klockan 1:45 på natten när det är lönehelg och obehagligt mycket folk ute!
 
Idag har vi varit degiga, som vanligt...
 
 
 
 

RSS 2.0