Almost over!

Jag förstår inte vad som hände? Hur kommer det sig att livet bara helt plötsligt har ökat framfarten med minst det dubbla? Jag vill inte, slow daown dude! Men faktumet kvarstår: det är bara en vecka kvar på denna terminen. Jag har alltså gått en hel termin på Åsa och det läskliga är att det känns som om jag började igår!

Denna veckan som har varit har dock varit helt amazing (så det är ju inte så konstigt att tiden bara flyger förbi). I torsdags hade dansklassen (alltså vi) sin Cafékväll vilket innebär att man spexar för dom andra eleverna på skolan. Dansarna har också ett rykte om att göra dom bästa Cafékvällarna på året så förväntningarna var minst sagt höga. Trots detta gjorde vi en riktig killer-kväll - i dubbel bemärkelse. Vi gjorde en detektivrunda som var helt superawesome! Vilket den verkligen borde ha blivit med tanke på hur många nätter alla satt uppe för att fixa manuset, prylar, rigga och allt annat pyssel.

I helgen var det Nobellmiddag på Almen med efterföljande fest vilket också var helt awesome! Vi röstade fram Åsas festprisse och Åsas fredspristagare. Festpriset kammades hem av Elin med motiveringen "Bra festat i Egypten, du ställer alltid upp för att göra festen perfekt åt alla!" - mycket välförtjänt av detta pris tycker jag! Fredspriset gick, efter en jämn kamp med Kape, till Elmaze och hon förtjänar det verkligen också! :)

Igår var det luciavaka inne på skolan med film heeeela natten. Det var superdupermysigt men tyvärr så är man ju inte jättepigg idag... Totaly worth it though!

Denna veckan har vi ett samarbete med musikerna vilket är totaly AWESOME! Love it! Vill inte göra något annat! Dom är verkligen helt sinnesjukt duktiga och det är så jäkla roligt att få jobba med dom! Imorgon ska vi testa på att byta roller så vi får väl se hur det går :P Mer om detta kommer i nästa up-date som tyvärr kan dröja ett tag. Men stay tuned anyway! :)

Kommentarer
Postat av: Sanna

Najjs blogg johanna! Kram :)

2011-12-26 @ 23:21:54
URL: http://jornvik.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0