It's the thing we call MIDSOMMAR!

Igår var det sommarens höjdpunkt Midsommar och denna firades, på det ganska otraditionella sättet, i stan! Man skulle kunna tro att det skulle förstöra den där mysiga midsommarkänslan, men nej! Det blev toppenmysigt. Lite midsommarkänsla med en twist. Vi satt nämligen ute på balkongen, fast det regnade så vi var tvungna att hänga upp "regnskydd" vilket blev 3 stycken upphängda lakan! Detta gav en väldigt mysig och aningens orientalisk känsla, med andra ord: Helt perfekt! :)
 
Vi var 13 personer som käkade den traditionella midsommarmaten - MUMS! Det var jag, Elin, Rasmus, Carro, Sandra, Janna, Mikaela, Sara, Emma, Lollo, Alisa, Sina & Michelle.
 
 
 I början av kvällen var Rasmus ensam kille med 10 brudar (stackare! ;)) men sen kom Sina & Michelle och jämnade ut det liiite.
 
 
 
 Dessutom passade vi på att invig vår kära Shisha som Elin köpte dagen innan! Den var så himla bra! (Och nej, jag hade inte börjat röka igen. Det är inte samma sak att röka shisha och cigg!)
 
 
Dessutom hade vi lite underhållning under kvällen av våra fiiinfina musiker! <3 Det blev alltifrån Gyllene Tider och Thomas Ledin till Michael Jackson och Disney-klassiker! Helt amazing! :)
 
 
Kvällen avslutades med häng och chips & dip i soffan! :)
 
Nu är det dags att bota baksmällan med lite grill, vi hann nämligen inte grilla något igår så vi tänkte ta det idag istället! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0