Weekend i Stockholm

Jag vet att jag är väääldigt dålig på att uppdatera min blogg, i know, i know. Jag ska försöka bättra mig så jag slipper arga läsare (speciellt Andrea) :P haha!

Allting här på Åsa rullar på helt fantastiskt bra! Nu i helgen var vi visserligen i Stockholm vilket var gryyymt kul! Helgen börjades med en utekväll på en salsa-klubb som heter La Havanna som ligger på Sveavägen. Det var riktigt kul även om mina salsa-skills är minst sagt begränsade. Hur som helst så hade vi kul och Elmaze visade upp sin talang på dansgolvet - hon rockade! Efter att stället stängde rullade vi hem till Kendi som bor mitt i smeten precis vid Götgatan/Medis - helt okej läge - och fick en godnatt-show i form av mindre bra skugg-berättelser av Elin... Det var väldigt underhållande!

Dagen därpå var det dags för att SHOPPA! Vilket vi gjorde All in! Jag och Elin höll på att börja gråta tillslut för att vi var så trötta och hade så mycket att bära. Det är inte varje dag det är så liksom. Dock blev det bara ett par sneakers för mig denna gången, men det var ett riktigt kap! Asfeta Puma High Suedes (tjej-modellen) i Lila/Turkos för endast 250 kr! :D:D:D Mycket nöjd Johanna efter det! Denna dag avslutades i ett stort sällskap på Snaps som ligger på Medis.

Denna helg avslutades med att vi på söndagen åkte till ett litet jam som var i Vasaparken och därefter en sväng till Adidas Outlet Store i Luma (dock så hittade jag ingenting...) Sen, två timmar senare än planerat, så var vi på väg hem till Åsa igen!

Pose-fest hos Kendi! :D


La Havanna!



Awkward faces, maaany bags!



Frukost på Wayne's!


En heeeel vecka!

Nu har denna veckan sprungit förbi oss! Visserligen har vi ju en dag kvar, vilken är idag, men det började med att första lektionen blev inställd... Lite segt, men ändå rätt skönt. Men om en lite stund, typ 1 timme ska vi ha DAMON FROST!!! Oyeaaaah! Ska bli sjukt jäkla roligt! :D

I övrigt har det varit en nice vecka, mycket träning, skönt häng och en massa flum! Dessutom har jag och Elin redan börjat planera praktiken och vi ska boka biljetter snart tänkte vi, men vart skriver jag inte förens allt är fixat och klart!

I helgen bär det av till Stockholm för shopping, ännu mera dans och träffa lite människor! :D Ska bli riktigt kul! Jag och Elin har skrivit upp en lista på allt vi vill köpa och alla affärer vi ska gå till, så vi inte missar något! Man får ju passa på när man väl är uppe i stan! :D Dessutom har vi lyckas få med oss några som har lite koll på vart allt faktiskt ligger så att vi inte behöver irra runt som två turister!

BTW - Det ska bli soooool i helgen!!! :D:D:D


En måndag

Idag var det våran riktiga första skol-dag. Självklart börjades den med fys - vad annars? - och självklart skulle vi slå våra tider från audition ute i spåret. Så efter en mindre stabil frukost bestående av ett ägg, tre tuggor gröt och några vindruvor var det bara att bege sig ut i spåret och satsa allt. Vilket jag gjorde. Jag ramlade in i mål, det kändes lite som jag skulle dö och spy på samma gång, inte så kul. Problemet var bara det att när vi hade sprungit ett varv så kom Freeze med den fantastiska överraskningen om att vi skulle springa ett varv till. Yaäääy... suck. Så det var bara att samla ihop sig själv, para ihop sig med en person som hade sprungit bättre och försöka ta sig runt, vilket jag gjorde men jag hade tårar i ögonen när jag väl var framme. Efter det var det bara kött-fys. Stockar, bildäck, stenar - you name it, we have carried it. Dessutom har jag lärt mig en läxa idag - åk aldrig en mil på longboard två dagar innan du ska du och mörda dig själv med fys i skogen. DAAAAMN min högra vad! Jag trodde att den skulle falla av ocg dessutom hade lite av en "pimp-walk-style" på min löpning... Checkt! Kanske inte.

Hur som helst så hade vi en väldigt skön avslutning på dagen, efter en lektion i lite musik-historia, vilken var en soft BBQ uppe i skogen. Riktigt mysigt :)


MYS!

Tänka vilka känslor en kamera kan fånga! Haha!

Ute på vift!

Idag är det söndag och precis som på alla andra ställen är det rätt dött. I och för sig så är det ju alltid rätt dött i Sköldinge men lite mer än vanligt då. Hur som helst så bestämde jag och Elin oss för att det var dags att utforska vägarna och vad är inte bättre än att chilla på var sin long board?! Så det gjorde vi :)

Elin kör håååårt!



Åsa Baby!

Nu var de nog ändå på tiden att jag skrev ihop en liten resumé om livets händelser. Just nu (för er som inte vet) befinner jag mig nu på ÅSA Folkhögskola!!! YAY! Det känns helt sjukt bra, även om jag just idag är väldigt trött och kanske aningen sliten, men jag ska börja från början:

Jag anlände till skolan i onsdags efter att världens bästa mamma hade skjutsat upp mig. Framme möttes jag av en bamse-slow-mo-spring-kram av Dawda, Elin och Martin vilket var en perfekt början på året! Onsdagen dedikerades åt att komma i ordning, vandra runt lite på skolan och softa med folk.

Sedan blev det torsdag och det var dags för upprop i matsalen följt av ett väldigt konstigt "inspirations-tal" av rektorn (han lyckades få in finanskrisen, Japan och Andres Breivik i detta... I donno how, but he did!) och därefter "information i respektive klass". Dock så lärde vi oss den hårda vägen att Freeze är ett tränings-freak som gillar att plåga oss danselever så vi började "informations-dagen" med att springa idioten i typ 10 minuter inne i danssalen... Så nu vet vi (speciellt jag och Elin) att jeans ENDAST är till för lördagar och söndagar här på Åsa.

Efter denna informationsstund var det lunch och sen lite mer fys och pladder osv. Sen blev det kväll och då utfördes den hemliga Åsa-ritualen som jag inte alls kan skriva om här. Så gå på skolan så får ni veta :D Jag vill i alla fall tillägga att jag och Elin var sjukt stolta över oss själva och varandra.

Sedan blev det fredag och det var dags för en "lära känna varandra på skolan"-dag. Det var jättenice, men vi dansare var aningens aningen liiiite för övertrötta, den som hade sovit mest hade sovit stadiga 4 timmar, så hela dagen blev som ett stort flumm. Framförallt för mig och Elamaze - vi flippade ur totalt och hade kramp i både magen och kinderna efteråt.

När vi väl var klara med aktivitet, som var en tävling vilken vi kom 2:a i (fråga oss inte hur), var det en stunds vila innan festen drog igång! Det var en toppenkväll men tyvärr så var jag en aning trött (hade inte sovit middag på dagen), dock löstes detta med en koffeintablett och lite alkohol! Vi började på almen och slutade i danssalen där det var ett totalt urflippat allstyle/no-style jam :) Tuuuungt var det!

Och nu är det lördag och man är väl inte riktigt lika pigg än, men fan va jag är glad att jag är här! Massa härliga människor. Det känns helt enkelt så sjuuuukt jäkla bra :D

Going places

Än en gång har jag haft en liten paus från mitt bloggande men nu är jag tillbaka! Just för tillfället är jag hemma hos mamma och har lite kvalitets-tid med henne innan jag flyttar iväg. Jag gjorde det samma med pappa i helgen när jag tog en lite tripp upp till sommarstället vilket var jättemysigt. Dessutom fick jag finbesök av mina vänner på lördagen så vi hade en liten mysig grillkväll och dagen efter tog vi en lite tripp till Smögen - helt underbart!

Ja, nu är det inte alls långt kvar tills jag lämnar västkusten för att flytta nordöst-ut så jag maxar in dejter med alla mina fina vänner så att jag kanske kommer att sakna dom liiiite mindre. Antagligen kommer jag ju att sakna dom massa, men jag kommer ju tillbaka :)
Men det ska verkligen bli skönt att flytta iväg ett tag, jag känner att det kommer perfekt i tiden. Dessutom behöver jag lite tid för mig själv och för min dans - OCH hänga med massa nya sköna människor! :)

RSS 2.0