Påsk :)

Varför äta massa godis när man kan vårstäda istället?
Idag har jag ägnat hela dagen åt att tvätta, städa och rensa ut gammal skit - typ kläder som man aldrig använder. Det känns verkligen som en lättnad att ha fått det gjort nu, jag känner mig redan mycket lättre! :D  Så nu är jag redo för våren och sommaren - så bring it on!!!
Idag fick jag dessutom sova ut riktigt också, jag lämnade inte sägen fören strax efter 1, heeelt underbart. Sova är så himla underskattat. Jag har lätt kunnat sova 12 timmar varje natt om jag hade fått! Men den lyxen passar dock inte så bra in i mitt liv..

Idag var det inflytt i huset också, folk flyttar ut och in hela tiden. Kanske inte så konstigt med tanke på vilka lägenheter vi bor i - inte den typen man spenderar resten av livet i, men en väldigt bra första lägenhet! Så vi välkomnade våra nya grannar: Jag i förd mina balongbyxor och ett stort linne (ingen BH, hallå, jag skulle ju bara ner och tvätta - jag brukar gå ut och slänga sopporna i bara strumpor sååå...) med ruffsigt hår och trasiga skor. Mannen min med rutiga pjamasbyxor & t-shirt utsläppt ruftsig man (och ni som känner honom - den är STOR!). Vi såg verkligen ut som dom perfekta grannarna. Familjen log lite obekvämt när dom såg oss, jag undrar varför?

Men life is life, jag är jag, och jag gillar att gå runt som jag gör hemma. Palla sminka sig för att gå ner och tvätta! No no, inget High-Life för mig inte! :P Och det känns så skönt, för jag vet att dom flesta har det precis så här hemma. Men ändå ska man låtsas som att allting är perfekt, en lite idyll. Ääää, skip the crap and stick to fact, det blir så mycket lättre så! :D

Peace! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0