Judo it is!

Oooo, vilket känsla det var. Gå in i lokalen, känna lukten från barndomen (typ svett blandat med dammig matta + simhall), byta om - sätta på sig Gin, ta av sig alla smycken, knyta bältet och kliva upp på mattan. Käääänsla! Det var riktigt, riktigt roligt att vara tillbaka.

Även om det inte är alls på den seriösa elitnivå som det var för mig förr, så är det bara kul att få komma dit och träna lite. Träffa lite annat typ av folk och ha lite andra typer av konversationer.
Idag blev inte träningen så väldigt aktiv. Vi körde uppvärmning, lite styrka, lite falltekniker och sen Ne-waza (på svenska - mattarbete = man rullar runt på mattan och försöker hålla fast/strypa/bryta arm på sin motståndare.
Vi skulle köra igång lite lugnt, men redan efter 4 byten var alla av oss redan halvdöda, konditionen kanske inte är på topp när det kommer till den typen av fysiskt arbete...

Men som sagt, grymt kul! Resten av träningen satt vi och pratade nya tävlingsregler, berättade gamla historier från tävlingar och började planera in gradering för oss alla. Dax för svart! :D

Nu är det dax att sova, så thing så länge!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0